Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη Βασιλική Μιλλούση- Οι πρώτες δηλώσεις τηςΤο Σάββατο το μεσημέρι η Βασιλική Μιλλούση πήρε εξιτήριο με την κορούλα της από το ιδιωτικό μαιευτήριο όπου γέννησε.

Τόσο η ίδια όσο και ο Λευτέρης Πετρούνιας έκαναν  τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα».

«Είμαστε πολλές μέρες εδώ και χαιρόμαστε πολύ που βγαίνουμε, όλα πήγαν τέλεια» είπε στην αρχή ο Λευτέρης και η Βασιλική πρόσθεσε: «Τα πρώτα συναισθήματα δεν υπάρχουν, μέχρι να το ζήσεις όλο αυτό και να σου τη δώσουν στην αγκαλιά σου. Όλο αυτό είναι κάτι πολύ καινούργιο για εμάς, πρέπει να είσαι πολύ δυνατός, πολύ προετοιμασμένος για να γίνει όλο αυτό, αλλά εντάξει βήμα βήμα θα τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια ο Παύλος Σταματόπουλος ρώτησε το ζευγάρι σε ποιον μοιάζει το παιδί τους: «Εγώ θα απαντήσω σε αυτό, μοιάζει σε άγγελο» είπε η Βασιλική.

Αμέσως μετά η Σίσσυ ρώτησε τον Λεύτερή αν αισθάνεται έτοιμος να αλλάξει πάνες και να βάζει το μωρό για ύπνο. «Εννοείται είμαι έτοιμος, δεν βγάζω την ούρα μου απ έξω» απάντησε.

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019, 19:09

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει