Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες και μια κλοπή


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020, 20:38

Εξιχνιάσθηκαν το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο ληστείες και μία κλοπή, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένας 19χρονος αλλοδαπός ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ενός 30χρονου αλλοδαπού για τη διάπραξη των ληστειών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε κατά το χρονικό διάστημα από τις 13.12.2019 έως την 21.01.2020 οι δυο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με την απειλή όπλου και αιχμηρού αντικειμένου απέσπασαν από υπαλλήλους και πελάτες καταστημάτων συνολικά το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ και κόσμημα απροσδιόριστης αξίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου, στην οικία του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα φυσίγγιο καθώς και είδη ρουχισμού που φορούσε κατά την διάπραξη των ληστειών. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020, 20:38

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει