Επίσημα στη Ρίζεσπορ ο ΧατζηισαΐαςΣτην Τουρκία με την φανέλα της Ρίζεσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε τον διεθνή σέντερ μπακ για τα επόμενα τρία χρόνια και ο ίδιος με ποστάρισμα στο facebook υπενθύμισε πως ήταν από μικρό παιδί μέλος της Θύρας 4, αποχαιρετώντας τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 22 χρόνια, όταν ο πατέρας μου με πήγε στη Θύρα 4 όπου και μαγεύτηκα και έγινα ΠΑΟΚ, πηγαίνοντας μαζί του κάθε Κυριακή στο γήπεδο και με κοινό μας στόχο και όνειρο μια μέρα να αγωνιστώ με τον ασπρόμαυρο δικέφαλο στο στήθος, έφτασε η ώρα να κάνει μια μικρή παύση..

Θέλω να ευχαριστήσω, από καρδιάς, την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τους κύριους Ιβάν Σαββίδη και το γιο του, Γιώργη, που μου έκαναν την τιμή να κάνω ένα παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα..Ολους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα από τους φροντιστές και τους συμπαίκτες μου έως τα παιδιά που δουλεύουν στα γραφεία…

Όσο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και για όλη την υποστήριξη προς το πρόσωπό μου, το ευχαριστώ είναι λίγο…Ξεκίνησα ένας από εσάς στη Θύρα 4 και παραμένω ένας που θα περιμένει πριν από κάθε αγώνα να ακούσει το τύμπανο….ΠΑΟΚ…ΠΑΟΚ…..ΠΑΟΚ….

Σας ευχαριστώ…».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019, 22:07

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει