Επαναλειτουργούν τα πρωινά και απογευματινά εξωτερικά ιατρεία του ΠαπαγεωργίουΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 13:14

Επαναλειτουργούν από σήμερα τα πρωινά και απογευματινά τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, με πιστή τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης της Covid-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους σε επιλεγμένα ιατρεία και εργαστήρια του Νοσοκομείου, μέσω της πλατφόρμας www.gnpap.gr, άμεσα και χωρίς καμία χρέωση, όλο το 24ωρο.Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης στο νούμερο 14741 (Δευτέρα- Παρασκευή, 08:00-20:00, χρέωση 1,029 ευρώ από σταθερό, 1,66 ευρώ από κινητό τηλέφωνο, για διάρκεια κλήσης 5 λεπτών).

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου λειτουργούν 223 γενικά και ειδικά εξωτερικά ιατρεία και 8 εργαστήρια, για τα οποία παρέχονται πληροφορίες και μέσω της ιστοσελίδας του νοσοκομείου.

Για τη διασφάλιση της προστασίας των ασθενών και του προσωπικού και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η Διοίκηση ενημερώνει ότι είναι απαραίτητο να τηρούνται αυστηρά τα ωράρια επισκέψεων, καθώς και οι παρακάτω οδηγίες προσέλευσης ασθενών, λόγω της εφαρμογής των πρωτοκόλλων πρόληψης και περιορισμού της Covid-19:

Για την αποφυγή συγχρωτισμού, η προσέλευση στο Νοσοκομείο να γίνεται 30 λεπτά πριν από το ραντεβού και όχι νωρίτερα. Για την είσοδο στο Νοσοκομείο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκα. Τέλος, οι ασθενείς εισέρχονται χωρίς συνοδό, εφόσον το επιτρέπει η κατάστασή τους.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 13:14Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει