Επικίνδυνα απόβλητα απομάκρυναν συνεργεία του Δήμου ΑσπροπύργουΑίσια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Δήμου Ασπροπύργου και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ήμερου Τόπου – Ξηρορέματος, για την απομάκρυνση των παλετο-δεξαμενών, που είχαν απορριφθεί στον «Ήμερο Τόπο», οι οποίες περιείχαν επικίνδυνα απόβλητα. Ειδικό Συνεργείο Επιχείρησης, εξειδικευμένης στη διαχείριση τέτοιας φύσεως αποβλήτων, άντλησε το περιεχόμενο των δεξαμενών και τις απομάκρυνε από τον εν λόγω χώρο.

Με τον τρόπο αυτό, έλαβε τέλος η αγωνία των κατοίκων, των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων της περιοχής, καθόσον συνιστούσαν κίνδυνο σοβαρής ρύπανσης.

Με την ευκαιρία της αντιμετώπισης ενός ακόμη, περιβαλλοντικού προβλήματος στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου, ο δήμαρχος Ασπροπύργου, Νικόλαος Μελετίου, απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες και τους δραστηριοποιούμενους στην επικράτεια του Δήμου, «να ενημερώνουν πάραυτα το Δήμο, σε περίπτωση που υποπίπτει στην αντίληψή τους οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα, που σχετίζεται με το περιβάλλον του τόπου. Η εγρήγορση και η επαγρύπνηση όλων, είναι η μοναδική ασπίδα για την περιβαλλοντική προστασία του Ασπρόπυργου και της ευρύτερης περιοχής».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, 05:50

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει