Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Επιμελητήριο Μαγνησίας” για τον Ολυμπιακό Βόλου

Οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του Τεχνικού επιμελητηρίου Μαγνησίας, Ηλίας Τσαμπαρδούκας και Σωκράτης Αναγνώστου δημοσιεύουν μέσω του e-volos.gr την ανακοίνωση των επιμελητηρίων για τον Ολυμπιακό Βόλου καταγγέλοντας την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της SuperLeague :

“Το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας καταγγέλουν την απαράδεκτη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League η οποία πρωτόδικα καταδίκασε σε υποβιβασμό τον Ολυμπιακό Βόλου στην Β’ Κατηγορία.

Θεωρούμε την απόφαση άδικη και μεθοδευμένη δεδομένου ότι δενυπήρχε τελεσίδικη δικαστική απόφαση. Εάν πραγματικά υπήρχε ηθέληση κάθαρσης του πρωταθλήματος θα έπρεπε να τιμωρηθούν όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες. Η απόφαση στοχοποιεί μόνο δύο επαρχιακές πόλεις αφήνοντας ανέγγιχτες τις μεγάλες ομάδες του κέντρου οι οποίεςχρόνια τώρα διασύρουν το ποδόσφαιρο.

Με τον υποβιβασμό της ομάδας μας η πόλη θα υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά η οποία έρχεται σε συνέχεια της άδικης κυβερνητικήςαπόφασης για ματαίωση των Μεσογειακών Αγώνων. Θα κτυπηθούν οι επιχειρήσεις μας και θα αυξηθεί η ήδη μεγάλη ανεργία στην περιοχή μας.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην πόλη και να μην συνεχίσει την υποβάθμισή της. Καλούμε την αθλητική ηγεσία να μην επιμείνει στην επιλεκτικήτιμωρία της ομάδας μας.

Τέλος καλούμε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας με κάθε τρόπονα συμπαρασταθούν αγωνιστικά στην ομάδα με κορύφωση την παρουσία όλων την Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού ο οποίος εκπροσωπεί πανάξια την Ελλάδα.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει