Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Επιστροφή στις λαϊκές κινητοποιήσεις προβλέπει ο Αλέξης Τσίπρας

Επιστροφή στις μεγάλες κινητοποιήσεις των προηγούμενων μηνών, αρχής γενομένης από την 3η Σεπτεμβρίου, επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, προέβλεψε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε σημερινή συνέντευξή του.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «όσοι νόμιζαν ότι ξεμπέρδεψαν με την αγανάκτηση του λαού κάνουν λάθος» και πρόσθεσε ότι η αγανάκτηση του λαού δεν ήταν οι δέκα σκηνές που ξέμειναν στην πλατεία Συντάγματος. «Η αγανάκτηση του λαού είναι τόσο μεγάλη, που κανείς δεν μπορεί να ξεμπερδέψει και κανείς δεν μπορεί να πάει κόντρα στο λαό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα».

Παράλληλα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε ότι ο πολυκερματισμός της αριστεράς είναι πρόβλημα και τόνισε ότι «αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι πέρα από τις μεγάλες, υπαρκτές, σημαντικές διαφορές που υπάρχουν σε όλο το φάσμα των δυνάμεων της αριστεράς, είναι να βρούμε έναν κοινό βηματισμό σε αυτά που μπορούν να μας ενώσουν, υποστηρίζοντας έτσι την δημιουργία ενός ευρέως δημοκρατικού μετώπου “για τη διάσωση της χώρας από την λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει