Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Επιτέλους! Το Ελληνικό ποδόσφαιρο ξεβρώμισε…

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ e-Volos.gr

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ίσως και για το ευρωπαϊκό, μετά την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της super league με την οποία υποβιβάζονται Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα για τους γνωστούς και μη εξαιρετέους λόγους.

Σήμερα όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδας πανηγυρίζει γιατί το ποδόσφαιρο και ειδικότερα το ελληνικό αλλάζει σελίδα.

Από σήμερα όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου, μπορούμε πλέον να απολαύσουμε το άθλημα που αγαπήσαμε, απαλλαγμένοι από τα καρκινώματα που έτρωγαν τις σάρκες του.

Ποιά είναι τα καρκινώματα; Φυσικά οι δύο επαρχιακές ομάδες που τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι και δεν είναι άλλες από τον Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.

Το απόστημα έσπασε…

Το μαχαίρι φτάνει επιτέλους στο κόκκαλο…

Η αθλητική Δικαιοσύνη είναι εδώ…

Τέρμα πλέον η ατιμωρησία…

Κανένας δεν μπορεί πια να επηρεάσει την αθλητική Δικαιοσύνη…

Όλα κι όλα… Τα του καίσαρος τω καίσαρι…

Επιτέλους το ποδόσφαιρο ξεβρώμισε…

Σας φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά;

Για σκεφτείτε το νέο πρωτάθλημα της super league χωρίς αυτές τις δύο ομάδες…

Κατ’ αρχήν τέρμα πια η βία στα γήπεδα…

Για σκεφτείτε πόσες φορές μας απασχόλησαν αυτές οι δύο ομάδες και οι οπαδοί τους με περιστατικά βίας…

Τώρα ο πατέρας θα παίρνει τον γιο του και τη γυναίκα του και θα μπορεί να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα χωρίς τον φόβο να φάει κάποια πέτρα, χωρίς το φόβο να του έρθει καμιά φωτοβολίδα στο κεφάλι, χωρίς τις γνωστές βωμολοχίες των γηπέδων.

Κι όλα αυτά γιατί οι αλήτες φίλαθλοι των δύο αυτών ομάδων καταδικάστηκαν «ερήμην» να παρακολουθούν αγώνες της football league και όχι της super league. Βέβαια έτσι υποτιμάται το πρωτάθλημα της football league, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα…

Δεύτερον οι φίλαθλοι των ομάδων της super league θα μπορούν να βλέπουν όμορφο ποδόσφαιρο, όπως αυτό που παίζουν οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, κι όχι το αργό και βαρετό ποδόσφαιρο σκοπιμοτήτων που έπαιζαν αυτές οι δύο ομάδες.

Μάλιστα η Nova αναμένεται να ξεπουλήσει αποκωδικοποιητές και δορυφορικά πιάτα αφού η ζήτηση αναμένεται να είναι τεράστια.

Για να μην πούμε, για τα εισιτήρια διαρκείας των υπόλοιπων ομάδων που είναι αναμενόμενο να εξαντληθούν τις επόμενες ώρες αφού κανένας φίλαθλος δεν θα θέλει να χάσει το ομορφότερο και πιο δίκαιο πρωτάθλημα που έγινε ποτέ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος μετά την απόφαση για απαγόρευση εισόδου, εφ’ όρου ζωής, στα γήπεδα του Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη και τον υποβιβασμό των δύο ομάδων όλοι οι αγώνες της super league θα γίνονται επί ίσης όροις και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναστηθεί διαιτητής ή αγώνας.

Από δω και πέρα θα είναι αδύνατον μικρή επαρχιακή ομάδα να κερδίσει τον Παναθηναϊκό 3 φορές στην ίδια αγωνιστική περίοδο ενώ αδύνατον θα είναι επίσης, μικρή επαρχιακή ομάδα να ρίξει στην ΑΕΚ 8 «τεμάχια» σε 3 αγώνες.

Επειδή μάλιστα ακούω πως ο Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα σκέφτονται να κάνουν ένσταση επί της απόφασης, εκεί κάτω στις αθλητικές «δικαιοσύνες» μην κάνετε το λάθος και πάρετε πίσω τις αποφάσεις σας γιατί θα αναγκαστώ να επιστρέψω πίσω το δορυφορικό πιάτο και το εισιτήριο διαρκείας της ΑΕΛ που έχω προμηθευτεί…

Πριν κλείσω θα ήθελα να μου λύσετε και μία απορία εσείς οι δικαστές της αθλητικής «Δικαιοσύνης»…

Όλες οι υπόλοιπες ομάδες της super league και της football league είναι καθαρές;

(Τι ρωτάς, ρε Καραμήτρο;)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει