Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Εργασίες στατικής ενίσχυσης σε σχολεία του Ηρακλείου

Το 4ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο Ηράκλειου επισκέφτηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Νίκος Γιαλιτάκης, με στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της ΔΕΠΑΝΑΛ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις εργασίες που ξεκίνησαν για τη Στατική Ενίσχυση του Σχολικού Συγκροτήματος.

Οι εργασίες αυτές αφορούν τη Στατική Θωράκιση του Σχολικού Συγκροτήματος και πιο συγκεκριμένα τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο του, που εδώ και δύο χρόνια παρέμενε «σφραγισμένο», χωρίς να εξυπηρετεί τις ανάγκες των μαθητών.

Επίσης θα ενισχυθούν στατικά όλοι οι πρόβολοι (μπαλκόνια) του Σχολικού Συγκροτήματος σύμφωνα με την Μελέτη – Στατικό Έλεγχο που είχε προηγηθεί.

Στη συνέχεια ο κ. Γιαλιτάκης, επισκέφτηκε και παρακολούθησε εργασίες συντήρησης που γίνονται σε πάνω από 15 Σχολικές Μονάδες της Π/βάθμιας & Δ/βάθμιας του Δήμου Ηρακλείου και πρόκειται είτε για ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, είτε επιμέρους επισκευές, όπως ελαιοχρωματισμοί, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, κατασκευές αλουμινίων και σιδηροκατασκευές, εργασίες επιχρισμάτων, γυψοσανίδων κ.α

Μπορεί επίσης να σας αρέσει