Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ: “Έδωσαν τη δική τους απάντηση στο γήπεδο”

Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου Ζέττα Μακρή, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο Λουξεμβούργο, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Για μία ακόμη φορά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου με την αγωνιστική τους εμφάνιση έδωσαν τη δική τους απάντηση στο γήπεδο και όχι πίσω από τις καρέκλες και τα γραφεία.

Μετά το Βελιγράδι και στο Λουξεμβούργο μας έκαναν περήφανους και απέδειξαν ότι αποτελούν άξιους πρεσβευτές της πόλης και της χώρας μας αλλά και εκφραστές του αθλητικού ιδεώδους.

Ας καταλάβουν όλοι αυτοί που προωθούν πολιτικές μεθοδεύσεις υπέρ της Λάρισας και εις βάρος της πόλης μας, ότι η τοπική κοινωνία θα αντιδράσει και θα δώσει τη δική της μάχη για την αποκατάσταση της αλήθειας και την παραμονή της ομάδας μας στη Super League.

Τέτοιου είδους επιτυχίες, όπως η θριαμβευτική νίκη στο Λουξεμβούργο, μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο.

Δηλώνουμε περίτρανα ότι θα αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο μέσο, γιατί η πόλη μας δεν μπορεί πλέον να «πληρώνει» πολιτικά γραμμάτια και να μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα, επειδή κάποιοι θέλουν να ικανοποιήσουν παραγοντικές και πολιτικές σκοπιμότητες.

Συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, που κατάφεραν να ξεπεράσουν τη σημερινή δυσάρεστη εξέλιξη και να δώσουν με επιτυχία τη δική τους μάχη. Είμαστε στο πλευρό τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει