Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΖΩΔΙΑ: Ημερίσιες Προβλέψεις

Παρασκευή 11/11

Η Παρασκευή ξεκινά με υποχρεώσεις και πράγματα που πρέπει να οριοθετηθούν και να οργανωθούν ώστε από το βράδυ και μετά να είστε ελεύθεροι για εξόδους, εκδρομές, μετακινήσεις και διανοητικές ασχολίες. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο έρχεται να εγκαινιάσει μια περίοδο που τα θέματα εργασίας και καθημερινότητας θα πάρουν φωτιά.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, δείχνετε ιδιαίτερη προσήλωση στην ολοκλήρωση κάποιων εργασιών, προκειμένου να μπορείτε αργότερα να είστε άνετοι και οξυδερκείς. Η Αφροδίτη κι ο Ερμής στον Τοξότη σας οδηγούν σε νέους δρόμους και σας παροτρύνουν να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και τις προκαταλήψεις. Οικονομικά, νιώθετε ασφαλείς ενώ αισθηματικά κινείστε ευέλικτα. Οι γεννημένοι το 1978 ίσως εκνευριστείτε και χάσετε τα λόγια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα τα αισθηματικά θα σας απασχολήσουν έντονα ενώ δεν αποκλείεται ένα παράνομο φλερτ να πάρει σάρκα και οστά. Επαγγελματικά, αισθάνεστε ότι κάποια πράγματα γίνονται παρασκηνιακά αλλά δεν μπορείτε να αποδείξετε τίποτα. Οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται χάρη σε δικές σας πρωτοβουλίες και κινήσεις. Σκέψεις που κάνετε δεν τις μοιράζεστε με κανέναν μέχρι να είστε έτοιμοι. Οι γεννημένοι το 1976 ίσως λαβωθείτε από τα λάθη των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας καταιγισμός ειδήσεων και προτάσεων από το στενό σας κύκλο σας διασπά την προσοχή και βρίσκεστε τελευταία στιγμή να παλεύετε αγωνιωδώς με εργασίες που πρέπει να παραδώσετε σήμερα. Οι σχέσεις με άτομα που σας είχαν πληγώσει δεν σας ταράζουν πια, αντίθετα δείχνετε μια τυπική αδιαφορία. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με διανοητικές δραστηριότητες. Οι γεννημένοι το 1971 έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και αυτό δεν αλλάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο όμορφη με τη βοήθεια φίλων και γνωστών που αναζητούν την παρέα σας. Θέματα μετακινήσεων, σπουδών και διαδικαστικών εργασιών έρχονται στο προσκήνιο με τρόπο γρήγορο και βιαστικό. Επαγγελματικά, ίσως κάνετε κάποιες χάρες σε πρόσωπα που παλιότερα σας είχαν σταθεί ή στηρίξει. Θέματα μελών της οικογένειας σας προβληματίζουν. Οι γεννημένοι του 1960 άθελά σας προκαλείτε αίσθηση.

ΛΕΩΝ

Χαίρεστε και ζείτε την κάθε στιγμή με τη ψυχή σας. Η Αφροδίτη στον 5Ο επηρεάζει θετικά, πέρα από τη διάθεσή σας και τη σχέση σας με το έτερο ήμισυ. Όμορφες διαδρομές και εκδρομές σας φέρνουν πιο κοντά. Επαγγελματικά, νιώθετε πως η επιτυχία είναι σίγουρη και με αυτοπεποίθηση βγάζετε εις πέρας και την πιο απαιτητική εργασία. Μια μέρα που ίσως χρειαστεί να κάνετε το διαιτητή στο χώρο της οικογένειας. Οι γεννημένοι το 1980 θα δεχτείτε κάποιες υποθετικές ερωτήσεις που κρύβουν παγίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια έντονη ανάγκη για αρμονία σας ωθεί να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση και την τακτοποίηση του σπιτιού. Οι σχέσεις με μέλη της οικογένειας γίνονται πιο στενές ενώ είναι πολύ πιθανόν να φιλοξενήσετε για λίγο καιρό κάποιο συγγενή. Η παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο τονίζει την μετρημένη σας στάση χρωματίζοντας τη με ζέση και δυναμισμό. Θέματα καριέρας σας δημιουργούν σύγχυση. Οι γεννημένοι το 1976 ίσως χρειαστεί να γίνετε πιεστικοί για να κερδίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους σας δημιουργούν ανησυχία ενώ διαισθάνεστε παρασκηνιακές ενέργειες και κακόβουλες προθέσεις. Η Αφροδίτη στον 3ο σας βοηθά να είστε μελιστάλαχτοι και διαλλακτικοί παρά τα προαισθήματα σας. Σχέδια για κάποιο ταξίδι σας βοηθούν να αντιπαρέλθετε του πιεστικού κλίματος που επικρατεί στο χώρο της εργασίας. Οι γεννημένοι το 1968 ίσως βρεθείτε εντελώς ξαφνικά στο προσκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο τα επαγγελματικά μπερδεύονται με τα προσωπικά και πιθανόν αυτό να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Η ασφάλεια και η ομορφιά που αποπνέετε γίνονται πόλος έλξης για πολλά πρόσωπα σε σημείο που αναρωτιέστε, αν οι άλλοι σας πλησιάζουν γι’ αυτό που είστε ή γι’ αυτό που δείχνετε. Καλή μέρα για να βάλετε στη θέση τους άτομα που σας καταπιέζουν. Οι γεννημένοι του 1963 αποφύγετε οποιεσδήποτε είδους διαπραγματεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στον 10ο η καριέρα έρχεται πλέον πρώτη ενώ δρομολογείτε αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις επαγγελματικές σχέσεις. Αισθηματικά, είστε ερωτευμένοι και απολαμβάνετε τη χαρά του έρωτα χωρίς πιέσεις και άγχη. Πιθανόν να ακούσετε κάποια παράπονα από πρόσωπα που ούτε καν ξέρετε. Καλή μέρα για να φροντίσετε την εμφάνιση σας ή να διορθώσετε κάποιες ατέλειες. Οι γεννημένοι το 1991 ίσως «μπλοκάρετε» από μια συνάντηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά, ξέρετε να αγαπάτε
και γι’ αυτό δεν βάζετε τελεία σε μια σχέση παρά το διάλλειμα που είχατε. Πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον του συντρόφου ίσως σας εκνευρίσουν ή σας αναστατώσουν με την επιθετική ή προσβλητική τους συμπεριφορά. Έξοδοι με άτομα από το χώρο εργασίας θα σας φέρουν πιο κοντά και ταυτόχρονα θα σας φανερώσουν πράγματα που δεν γνωρίζατε. Οι γεννημένοι του 1967 θα βρείτε ανταπόκριση σε ένα φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εύνοια που έχετε προκαλεί ζήλια σε άτομα που προσπαθούν να σας θίξουν ή να σας υπονομεύσουν. Μια σχέση βουλιάζει στο ψέμα κι αυτό σας πληγώνει. Επαγγελματικά, αν και δείχνετε ήρεμοι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία. Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο ίσως σημάνει το τέλος μιας φιλίας ή μιας κοντινής σχέσης. Ευτυχώς και με ζέστη και κρύο εσείς πατάτε γκάζι για την επιτυχία. Οι γεννημένοι το 1979 θα πιάσετε το πρώτο λαχνό στη λοταρία του έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διαίσθησή σας σχετικά με την πορεία κάποιας σχέσης αποδεικνύεται σωστή. Τα χαρτιά πλέον ανοίγουν και κάποιοι λογαριασμοί κλείνουν μια και καλή. Η εκτίμηση συνεργατών σας ανεβάζει το ηθικό και σας επιτρέπει να διαπρέψετε στο χώρο εργασίας με τη βοήθειά τους. Ίσως κάνετε σκέψεις για αγορά αυτοκινήτου ή προβείτε σε κάποια σέρβις του μεταφορικού σας μέσου. Οι γεννημένοι το 1973 ίσως ξαφνιαστείτε από μια συνάντηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει