ΗΠΑ: Ανακάλυψε μέσω facebook ότι ο άντρας της ήταν παντρεμένος με άλλες τρεις!

Ο 49χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της διγαμίας είχε παντρευτεί σε τέσσερις διαφορετικές πολιτείες και είχε πάρει μόνο ένα διαζύγιο

Πόσο καλά ξέρετε τον σύζυγό σας; Το μόνο που χρειάστηκε για μία γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ για να ανακαλύψει τα μυστικά του άντρα της ήταν να κάνει μία απλή αναζήτηση στο facebook. Και αυτό που βρήκε, σίγουρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο, καθώς δεν διαπίστωσε ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είχε ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης φλέρταρε με άλλες γυναίκες, αλλά ότι είχε παντρευτεί με τουλάχιστον τρεις ακόμη και είχε πάρει διαζύγιο μόνο από τη μία!

Πώς το ανακάλυψε; Είδε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τον γάμο του 49χρονου συζύγου της, Νταρνέλ Πίξλεϊ, με μια άλλη γυναίκα και αφού συνήλθε από το σοκ υπέβαλε καταγγελία στις Αρχές. Μετά τις έρευνες ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της ήταν ήδη παντρεμένος με τουλάχιστον δύο ακόμη γυναίκες.

Οπως είναι φυσικό, ο 49χρονος που είχε παντρευτεί σε τέσσερις διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ, συνελήφθη με την κατηγορία της διγαμίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει