Η έκθεση του παρατηρητή για το παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης

Το «dikografies.blogspot.com» αποκάλυψε όσα αναφέρει η Έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΑΕΚ – Άρης, Συμεών Τσολακίδη, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρονται στην Έκθεση, τρεις με τέσσερις φίλαθλοι της ΑΕΚ χωρίς διαπίστευση προσπάθησαν να επιτεθούν στους διαιτητές διαμαρτυρόμενοι για το πέναλτι υπέρ του Άρη και ένας εξ αυτών, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι διαιτητές, λέγοντας “I’m the boss”, πλησίασε τον πρώτο βοηθό, τον έπιασε από τα γεννητικά του όργανα και τα πίεσε.

Στη συνέχεια, η Έκθεση αναφέρει, πως ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αλεξανδρόπουλος μετέφερε στον παρατηρητή ότι κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θόδωρο Καρυπίδη.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

«Κατά την αποχώρηση των διαιτητών στο ημίχρονο προς τα αποδυτήρια τους, στον διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια, βρέθηκαν 3-4 φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, χωρίς να έχουν διαπίστευση ή να έχουν δικαίωμα παραμονής στα αποδυτήρια, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στους διαιτητές φωνάζοντας «why penalty?», «no penalty», και «fuck you all». Ένας εξ’ αυτών όπως μου δήλωσαν οι διαιτητές, καθότι εγώ ακολουθούσα λίγα μέτρα πιο πίσω, πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή που βρισκόταν πιο μπροστά, και λέγοντας του «I’m the boss», τον έπιασε από τα γεννητικά του όργανα και τα πίεσε. Με την παρέμβαση των διαπιστευμένων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της αστυνομίας οι διαιτητές οδηγήθηκαν εντός των αποδυτηρίων τους.

Ταυτόχρονα, κι ενώ εγώ βρισκόμουν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, ακούστηκαν φωνές προερχόμενες από τον χώρο των αποδυτηρίων της ΠΑΕ Άρης. Μετά τη λήξη του αγώνα, ρώτησα τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αλεξανδρόπουλο και μου δήλωσε ότι κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Καρυπίδη και ότι τα γεγονότα αυτά θα τα καταθέσουν στην υπηρεσία τους. Για το τελευταίο περιστατικό δεν έχω προσωπική άποψη. Όλοι οι διαπιστευμένοι, μετά από πάροδο λίγων λεπτών, απομακρύνθηκαν από τον χώρο των αποδυτηρίων ενώ κατέφτασε επιπλέον αστυνομική δύναμη. Οι διαιτητές του αγώνα, αφού διαβουλεύθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή και παράγοντες της γηπεδούχου ΠΑΕ αποφάσισαν να ξεκινήσουν το δεύτερο ημίχρονο με καθυστέρηση 25 λεπτών. Καμία άλλη παρατήρηση».

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΛΑΖΑΡΟ ΒΑΡΔΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΡΑΝΙΕΣ:

Αναφορικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ από τον Όγκνιεν Βράνιες, όταν ο γυμναστής του Άρη, Λάζαρος Βαρδάκης βρέθηκε στο έδαφος, η έκθεση του παρατηρητή αναφέρει πως ένας φίλαθλος της ΑΕΚ που είχε εισέλθει από τις εξέδρες απώθησε τον Βαρδάκη ρίχνοντας τον στο έδαφος.

Συγκεκριμένα στην έκθεση του παρατηρητή αναφέρεται: «Αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ΠΑΕ ΑΕΚ (57′) οι παίκτες της πανηγύριζαν πλησίον της Θ35 και ταυτόχρονα τρεις παίκτες της ΠΑΕ Άρης έκαναν ζέσταμα (ως αναπληρωματικοί) μαζί με τον γυμναστή τους κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ. Τρεις φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ εισήλθαν στο ταρτάν του αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες και τότε δημιουργήθηκε φραστική λογομαχία με τον γυμναστή της ΠΑΕ Άρης. Ένας εκ των φιλάθλων στην προσπάθειά του να αποχωρήσει, απώθησε τον γυμναστή του Άρη και ο τελευταίος βρέθηκε στο έδαφος. Αργότερα τον εξέτασε ο γιατρός του και του τοποθέτησε προληπτικά “κολάρο” στον λαιμό. Εξαιτίας του συμβάντος, ο αγώνας διεκόπη προσωρινά για έξι λεπτά. Οι παράγοντες και των δύο ΠΑΕ έδρασαν “πυροσβεστικά” ώστε να λήξει το επεισόδιο».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει