Η αδερφή της δηλώνει πως είναι υποκρίτριαΗ Meghan Markle πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη στον Βρετανό δημοσιογράφο Tom Bradby του ITV.

Η Δούκισσα του Sussex δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της με την ερώτηση σχετικά με το αν είναι καλά, αφού, όπως είπε, δεν είναι κάτι που τη ρωτούν πολλοί. Μάλιστα, αυτά δεν ήταν τα τελευταία νέα που κυκλοφόρησαν σχετικά με την ίδια και τη σχέση της με τον Harry, αφού, στη συνέχεια, κυκλοφόρησε το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ τους.

Εκεί, η Meghan αποκάλυψε ότι δεν ήξερε τι σήμαινε να είσαι με έναν πρίγκιπα κι ότι οι φίλοι της τη συμβούλευαν να μην προχωρήσει μαζί του λόγω της πίεσης των Βρετανικών Μέσων και παρά το ότι τον συμπαθούσαν. Αυτό έκανε πολύ κόσμο να έρθει ακόμα περισσότερο στο πλευρό της και να συμπάσχει μαζί της, όμως η αδερφή της είχε άλλα σχέδια.

Μόλις άκουσε τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη και στο ντοκιμαντέρ, έσπευσε να επανέλθει δριμύτερη στη δημοσιότητα και να κατηγορήσει για μία ακόμη φορά την αδερφή της.

«Ουάου, ρώτησες ποτέ τον μπαμπά αν ήταν καλά όταν έπαθε δύο καρδιακές προσβολές;». «Ήξερε ακριβώς τι έκανε, οπότε πήρες αυτό που ήθελες». «Νομίζω ότι είναι πραγματικά τρελό κάποιος που συνοδεύεται σε όλον τον κόσμο από ασφάλεια εκατομμυρίων δολαρίων σε ιδιωτικά τζετ ως εκατομμυριούχος να παραπονιέται ποτέ για τίποτα».

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019, 22:25

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει