Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η ακροδεξιά αθλιότητα του αντιπροέδρου της Ν.Δ. δεν έχει όριο«Η ακροδεξιά αθλιότητα του αντιπροέδρου της Ν.Δ., κ. Γεωργιάδη, δεν έχει όριο. Έφτασε στο σημείο να υπερασπίζεται την καθηγήτρια της σχολής του, για τις ναζιστικές και ρατσιστικές θεωρίες περί αρίας φυλής, και μόνο μετά την κατακραυγή διέκοψε τη συνεργασία μαζί της» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση της Βασιλείας Στεργιοπούλου, που παρέδιδε διαδικτυακά μαθήματα στην εκπομπή του, Άδωνη Γεωργιάδη, «Ελληνική Αγωγή» και η οποία ανέπτυσσε τη θέση περί της άριας φυλής.

Όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα, «γι’ αυτές τις άκρως επικίνδυνες αντιλήψεις των ναζιστών αιματοκυλίστηκε η Ευρώπη και εκατομμύρια άνθρωποι βρήκαν φριχτό θάνατο.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης οφείλει να απολογηθεί για τη στάση του, όπως και για το γεγονός ότι με τη δική του ανοχή βρήκαν χώρο έκφρασης τέτοιες αθλιότητες.

Ο δε κ. Μητσοτάκης, που τον κρατάει ακόμα στη θέση του αντιπροέδρου της Ν.Δ., οφείλει να αντιληφθεί ότι, με την κάλυψη που του παρέχει, είναι έκθετος απέναντι στον ελληνικό λαό, αλλά και στη διεθνή κοινή γνώμη» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018, 16:47

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει