Η αντίδραση της Ν.Δ στο σύνθημα της Κασιμάτη «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 11:58

Την οργισμένη αντίδραση της Ν.Δ προκάλεσε η ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη η οποία έγραψε το σύνθημα «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» το οποίο στη συνέχεια διεγράφη από το λογαριασμό της. 

Η Νέα Δημοκρατία είπε συγκεκριμένα: «Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”. Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για τη Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ.Τσίπρα να αποπέμψει την κυρία Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».

Από την πλευρά της η κ. Κασιμάτη, με επιστολή που έστειλε στην Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Πειραιά, έκανε λόγο για έκφραση «η οποία έχει καθιερωθεί στην ελληνική κοινωνία, και ειδικότερα στις νεότερες γενιές, για τις θλιβερές, αλλά υπαρκτές, εξαιρέσεις συναδέλφων σας που κάνουν παράνομη χρήση βίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας». 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 11:58

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει