Η απάντηση του μάνατζερ της Σουζάνας Κουόλ για την αγωγή στον Τάσο Ξιάρχο


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 23:04

Η Σουζάνα Κουολ, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» και αποκάλυψε πως ο μάνατζερ της έχει προχωρήσει σε αγωγή κατά του χορογράφου, Τάσου Ξιάρχου, ο οποίος συμμετείχε ως guest στο ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα, ο μάνατζερ της νεαρής καλλονής μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έκανε αγωγή στον Τάσο Ξιάρχο.

«Αποφάσισα να κινηθώ νομικά διότι θεωρώ άκομψο, άπρεπο και καθόλου ωραίο. Γενικότερα οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να μιλάνε και να λένε ασυναρτησίες. Εγώ έχω κάνει 10 χρόνια σύγχρονο χορό, ξέρω όλους του χορογράφους και τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον ξέρω. Πιστεύω είναι καθαρά ξεκάθαρο ότι είναι για θέματα προβολής. Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να μάθουν να σέβονται και να εκτιμούν και να κοιτάζουν την δουλειά τους. Δεν ήρθε κανείς να του κρίνει την δουλειά του γιατί και εγώ μπορώ να βγω και να πω ότι είναι μπάζο. Δεν με νοιάζει, δεν με απασχολεί, δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Βγήκε με τακούνια και χόρεψε. Εγώ ξέρω ογδόντα χορευτές που χορεύουν σε τακούνια. Από εντός και εκτός Ελλάδας. Η αγωγή πιο πολύ είναι για να του λερώσω το ποινικό μητρώο παρά να του κάνω κακό, το λέω ξεκάθαρα. Θα φάει μια ωραία αγωγή να του μαυρίσει το λευκό μητρώο. Φαντάζομαι είναι λευκό, δεν γνωρίζω αμφιβάλω και για αυτό, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι άτακτοι γενικότερα. Τυχαίνει να έχω άλλα τρία κορίτσια σε αυτό το παιχνίδι και μου είπαν πως ποτέ δεν τσακώθηκαν με την Σουζάνα, καταλάβατε τι θέλετε να σας πω;», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μακρής.

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 23:04

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει