Η αποκάλυψη για τους όρους του συμβολαίου που είχαν στο GNTM


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, 19:50

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε, ότι είχε καταφέρει να περάσει στο σπίτι του GNTM το κινητό της, αλλά και αλκοόλ.

Το μοντέλο αναφέρθηκε επίσης και στο συμβόλαιο που υπέγραψε, πριν μπει στο παιχνίδι σύμφωνα με το οποίο για έναν χρόνο το Star θα ήταν αρμόδιο για να εγκρίνει τις δουλειές της.

Προ ημερών δηλώσατε μέσα από το «Ευτυχείτε» ότι πέρυσι, όταν συμμετείχατε στο GNTM, καταφέρατε να βάλετε στο σπίτι κινητό και αλκοόλ, κάτι που δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους όρους του συγκεκριμένου προγράμματος.

Για το κινητό η ιστορία ξεκίνησε από το ξενοδοχείο, όπου μέναμε πριν μετακομίσουμε στο σπίτι. Το ριάλιτι, παρότι δεν είχαμε μεταφερθεί στο σπίτι, το οποίο δεν ήταν έτοιμο, είχε ξεκινήσει, καθώς είχαμε υπογράψει συμβόλαιο. Τα κορίτσια ανακάλυψαν ότι δεν τήρησα τους όρους και έτσι στη συνέχεια μας επιτέθηκαν λέγοντας ότι η παραγωγή μας στηρίζει και δεν μας διώχνει, αφού σπάμε ρήτρες από το συμβόλαιο. Στην πραγματικότητα η παραγωγή δεν ήξερε τίποτα για το κινητό που εγώ είχα. Όταν το κατήγγειλαν τα κορίτσια, μου πήραν το κινητό, αλλά είχε ήδη δημιουργηθεί το κλίμα έντασης μεταξύ μας και έτσι δημιουργήθηκε η τριάδα της φωτιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, 19:57

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει