Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η διαφωνία για Βόλο και Καβάλα

Η παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στο ΔΣ της Super League την Πέμπτη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Άρη, όμως με παρέμβαση Μαρινάκη έπεσαν οι τόνοι και οι δύο ομάδες συμμετείχαν κανονικά στην ψηφοφορία ανάδειξης νέου προέδρου.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Άρης, ανέβασαν για λίγο τους τόνους στο ΔΣ της Πέμπτης και εξέφρασαν έντονα την δυσαρέσκειά τους για την παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Μάλιστα, η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει, ενώ ο Γ. Κόντης και ο Δ. Γόντικας ζήτησαν να μάθουν αν οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων βρίσκονται νόμιμα στο ΔΣ και ζήτησαν μέχρι και ΦΕΚ για τις δύο ομάδες.

Ο πρώην πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης, φανερά εκνευρισμένος για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί μέσα στο ΔΣ, απευθύνθηκε στους παράγοντες των τριών ομάδων και στον νομικό σύμβουλο της λίγκας με έντονο ύφος, λέγοντας: «Γιατί επιμένετε για τη νομιμότητα της παρουσίας του Βόλου και της Καβάλας; Φέρτε τώρα τα ποινικά σας μητρώα! Είστε όλοι νόμιμοι σε αυτή την αίθουσα;».

Στην συνέχεια όλες οι πλευρές ηρέμησαν και προχώρησαν στην διαδικασία βγάζοντας ομόφωνα την απόφασή τους, με τη συμμετοχή της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει