Η Ελένη Καστάνη αποκαλύπτει: «Με τον πρώην σύζυγό μου μένουμε στο ίδιο σπίτι»

Διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της!

Η Ελένη Καστάνη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «YOU» και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Μπέζα, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο και τον χωρισμός της, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, ότι με τον πρώην σύζυγό της -με τον οποίο έχουν αποκτήσει κι ένα παιδί- μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι.

Για την γνωριμία με τον πρώην σύζυγό της, η ηθοποιός αποκάλυψε «Το 1990 στην Κρήτη που πήγα να ψηφίσω σε κάτι εκλογές. Είναι από τη Σητεία», προσθέτοντας «Είμασταν μαζί 14 χρόνια».

Μετά το διαζύγιο τους, το πρώην ζευγάρι μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι. «Ναι. Είναι μονοκατοικία, αυτός μένει στον πρώτο όροφο κι εγώ στον δεύτερο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πως είναι να μένεις στο ίδιο σπίτι με τον πρώην σου, η ίδια εξήγησε «Όταν είναι ο μικρός εδώ, ο γιος μου, τον βλέπω κάθε μέρα. Όταν δεν είναι μπορεί να κάνω και 20 μέρες να τον συναντήσω. Επειδή έχουμε διαφορετική είσοδο, μπορεί να μην τον δω και καθόλου. Αυτό που μας ενώνει είναι το παιδί. Και βεβαίως δεν μπορώ να καταλάβω όταν έναν άνθρωπο τον έχεις ερωτευτεί, έχεις κάνει οικογένεια μαζί του, έχεις ζήσει τη μισή σου ζωή να μη θέλεις το καλό του. Καταλαβαίνω το να είναι πρόβλημα στην αρχή επειδή είναι ο πρώην και ίσως να υπάρχουν και τρίτα πρόσωπα και δημιουργούνται αντιζηλίες, μέχρι εκεί το καταλαβαίνω. Αλλά μετά, σε βάθος χρόνου, δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να μη θέλεις το καλό ενός ανθρώπου που έχεις φτιάξει οικογένεια μαζί του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει