Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η Ζέττα Μακρή για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου

Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου Ζέττα Μακρή, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με παράγοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και φιλάθλους που βρίσκονται στο Λουξεμβούργο, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Η απροσδόκητη σημερινή απόφαση για τον υποβιβασμό της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί μία δυσάρεστη εξέλιξη. Έκπληξη βέβαια προκαλεί και η βιασύνη να βγάλουν την απόφαση ξημερώματα της ημέρας, που η ομάδα μας δίνει έναν τόσο σημαντικό αγώνα στην Ευρώπη και ευνοώντας κατά περίεργο τρόπο τη γειτονική ομάδα της Λάρισας.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η απόφαση δεν στηρίζεται επαρκώς νομικά και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να αποδειχθεί ότι υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες. Ας αφήσουμε επιτέλους τον αθλητισμό μακριά από τέτοιες «μεθοδεύσεις», που προκαλούν το κοινό αίσθημα, στενοχωρούν και προβληματίζουν.

Αναμένουμε την ανακοίνωση των ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και τις μετέπειτα κινήσεις τους και δηλώνουμε την πλήρη υποστήριξή μας στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία και στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας.

Στην παρούσα φάση αυτό που προέχει είναι να αφήσουμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δώσουν απερίσπαστοι την απάντησή τους στο γήπεδο και να μας κάνουν για μία ακόμη φορά περήφανους. Καλή επιτυχία στη σημερινή τους δύσκολη αναμέτρηση στην Ευρώπη. Να είναι δε βέβαιοι σε ό,τι μας αφορά ότι θα είμαστε αλληλέγγυοι, συμπαραστάτες και αρωγοί στην προσπάθεια να αποδοθεί δικαιοσύνη και να λάμψει η αλήθεια”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει