Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

"Η κάθαρση δεν ξεκινά απ’ την ουρά, αλλά απ’ το κεφάλι του ψαριού"

Η προαποφασισμένη και ανενδοίαστη εξόντωση του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί μνημείο επιλεκτικής απονομής της δικαιοσύνης, που είναι εξίσου ηθικά επιλήψιμη με την πλήρη ατιμωρησία.

Όποιος διαθέτει το πολιτικό σθένος να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει την αμέριστη στήριξη όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων και των ενεργών πολιτών του τόπου μας.

Η κάθαρση, όμως, δεν γίνεται ούτε με πλάγιες μεθοδεύσεις ούτε με πρακτικές άνισης μεταχείρισης. Γίνεται μέσα από την ευθεία σύγκρουση με τη ρίζα του κακού και την ασυμβίβαστη στάση απέναντι στην αφρόκρεμα του αθηναϊκού ποδοσφαιρικού κατεστημένου, που ευθύνεται κατά κύριο λόγο για τη σημερινή νοσηρή κατάσταση.

Η κάθαρση δεν ξεκινά απ’ την ουρά, αλλά απ’ το κεφάλι του ψαριού. Δεν σημαίνει σεβασμό στο δίκαιο του ισχυρού, αλλά δικαιοσύνη για όλους.

Η ανάκληση της απαράδεκτης απόφασης της ΕΕΑ σε βάρος του Ολυμπιακού και της πόλης μας αποτελεί, πάνω απ’ όλα, ηθική επιταγή που πρέπει να γίνει σεβαστή, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο και νόμιμο μέσο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει