Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

«Η Κάρλα… δεν κατεβάζει αρκετό γάλα!»

Την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη ασχολείται με τα ισπανικά, γαλλικά και ιταλικά ομόλογα ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί με κάτι πιο προσωπικό.

Ο κ. Σαρκοζί μιλώντας σε νεαρές μητέρες σε μια υπηρεσία παροχής επιδομάτων σε οικογένειες στη νοτιοδυτική Γαλλία αποκάλυψε ότι η λεχώνα σύζυγός του δεν κατεβάζει αρκετό γάλα για να ταΐσει την νεογέννητη κορούλα τους.

Ο Γάλλος πρόεδρος όμως δεν σταμάτησε εκεί και πήγε το θέμα λίγο πιο μακριά. Είπε συγκεκριμένα ότι ο θηλασμός από την μια είναι πολύ καλός για τη μητέρα και το παιδί αλλά από την άλλη είναι και σκλαβιά.

«Η Κάρλα ταΐζει το μωρό. Είναι πολύ καλό γιατί το παιδί προστατεύεται από αλλεργίες και ασθένειες. Για τη γυναίκα αυτό μπορεί να είναι μεγάλη χαρά αλλά είναι και σκλαβιά. Οι άνδρες από τη μεριά μας δεν έχουμε την ευθύνη να ταΐσουμε το μωρό και αυτό μας απελευθερώνει. Εγώ για παράδειγμα δεν σηκώνομαι μέσα στη νύχτα απλά ανοίγω το ένα μάτι ως ένδειξη συμπαράστασης. Πάντως πρέπει να πω ότι η Κάρλα ανησυχεί που δεν κατεβάζει αρκετό γάλα», είπε χαρακτηριστικά ο Σαρκοζί.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δηλώσεις του κ. Σαρκοζί προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στις γυναικείες οργανώσεις οι οποίες τον χαρακτήρισαν μισογύνη. Το πώς αντέδρασε όμως η Κάρλα μετά από αυτές τις αποκαλύψεις του συζύγου της θα θέλαμε πολύ να το μάθουμε.

Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι ο Σαρκοζί με αυτές του τις τοποθετήσεις προκαλεί να κερδίσει τους ψηφοφόρους του και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργεί εναντίον του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει