Η κυβέρνηση έχει μπει στη λογική του «Τσίπρα δωσ’ τα όλα»«Η κυβέρνηση έχει μπει στη λογική του “Τσίπρα δωσ’ τα όλα”. Υπόσχεται στους πάντες τα πάντα, μήπως περιορίσει την επερχόμενη ήττα της», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης. Χαρακτηρίζει κυνική και ξεδιάντροπη τη συμπεριφορά της κυβέρνησης που εργαλειοποιεί το θέμα των σχέσεων Εκκλησίας και Πολιτείας για να υποσχεθεί 10.000 προσλήψεις.

Υποστηρίζει ότι η «κυβέρνηση Τσίπρα από το 2015 και μετά έχει κάνει 21 αρνητικές παρεμβάσεις στις συντάξεις (ΕΚΑΣ, επικουρικές, νόμος Κατρούγκαλου κ.α) και τώρα παίρνει πίσω την 21η παρέμβασή της και πανηγυρίζει».

Αναφερόμενος στα αναδρομικά ο κ. Χατζηδάκης τονίζει ότι η θέση της ΝΔ είναι σαφής, «οι τελεσίδικες αποφάσεις της Δικαιοσύνης πρέπει να εφαρμόζονται», σημειώνοντας ότι επειδή το δημοσιονομικό κόστος είναι τεράστιο θα πρέπει να σκεφθούμε ποιος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα αυτό το βάρος. «Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που η οικονομία σέρνεται ή με κυβέρνηση ΝΔ που μπορεί να φέρει επενδύσεις και νέες δουλειές», σημειώνει.

Σε ερώτηση για τη σκανδαλολογία επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση σκανδαλολογεί και προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους της. Δεν την ενδιαφέρει ούτε η αλήθεια ούτε η διαλεύκανση των υποθέσεων που ερευνά η Δικαιοσύνη αλλά η εξυπηρέτηση του προεκλογικού σχεδιασμού της» και συμπληρώνει ότι αντίθετα «η ΝΔ εγείρει θέματα τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν αναδειχθεί από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Καταγγελίες για τη διαχείρηση των χρημάτων για τους πρόσφυγες, η αδιαφάνεια στην ΕΡΤ, οι δηλώσεις του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΠΑ επί ΣΥΡΙΖΑ κ. Κιτσάκου ότι για τις ενέργεις που διώκεται ο ίδιος από τη Δικαιοσύνη, έχει λάβει εντολές από έξι υπουργούς».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, 16:27

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει