«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της με σοβαρότητα και συναίσθηση ευθύνης»«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται με κάθε σοβαρότητα και με συναίσθηση ευθύνης», διαβεβαίωσε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και εξέφρασε τον σεβασμό της τόσο στο πρόσωπο της απερχόμενης αρχηγού του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος όσο και στην απόφασή της να παραιτηθεί.

«Θα συνεχίσουμε την εργασία της κυβέρνησης, με κάθε σοβαρότητα και κυρίως με μεγάλη συναίσθηση ευθύνης. Διότι τα θέματα που πρέπει να λύσουμε, βρίσκονται στο τραπέζι, τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ευρώπη και στον κόσμο. Σε αυτό το πνεύμα θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε», δήλωσε πριν από λίγο η κυρία Μέρκελ, αντιδρώντας στην απόφαση της κυρίας Νάλες να αποχωρήσει από την ηγεσία του SPD.

Η κυρία Μέρκελ έκανε λόγο για μια πιστή σοσιαλδημοκράτη με «εξαιρετικό χαρακτήρα», με την οποία συνεργάστηκε επί πολλά χρόνια «σε πνεύμα εμπιστοσύνης» και εξέφρασε τον σεβασμό της για τις αποφάσεις τις οποίες καλείται τώρα να λάβει το SPD για τον διάδοχο της κυρίας Νάλες.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019, 19:28

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει