Η Μέριλ Στριπ έσπασε το προσωπικό της ρεκόρ στις Χρυσές Σφαίρες


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, 14:17

Η 34η υποψηφιότητα της Μέριλ Στριπ στις Χρυσές Σφαίρες, αυτήν τη φορά, για τη συμμετοχή της στην σειρά του HBO, «Big Little Lies», δημιουργεί νέο ρεκόρ για την ίδια.

Οι άλλες υποψηφιότητες μαζί με τη Στριπ, στην κατηγορία, Β′ Γυναικείος σε τηλεοπτική σειρά, τηλεταινία ή μίνι σειρά, είναι οι, Πατρίσια Αρκέτ – «The Act», Έλενα Μπόναμ Κάρτερ – «The Crown», Τόνι Κολέτ – «Απίστευτο» και Έμιλι Γουάτσον – «Chernobyl».

Η βραβευμένη με τρία Οσκαρ ηθοποιός, ήταν υποψήφια για πρώτη φορά, το 1979, για την συμμετοχή της στον «Ελαφοκυνηγό». Η πρώτη της βράβευση έρχεται το 1980, στην ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ», με το βραβείο Β′ Γυναικείου Ρόλου.

Το 1982 και το 1983 δύο ακόμα Χρυσές Σφαίρες, για τη συμμετοχή της στις ταινίες, «Η ερωμένη του Γάλλου λοχαγού» και «Η εκλογή της Σόφι». Έπειτα από ένα μεγάλο διάλειμμα είκοσι ετών, η Μέριλ Στρίπ θα κάνει μία εντυπωσιακή επιστροφή με έξι συνεχόμενες υποψηφιότητες από το 1995 έως το 2000, με τις ταινίες «Κάτι Αληθινό», «Οι γέφυρες του Μάντισον», «Σταγόνες αγάπης» και «Άγριος ποταμός».

Αυτή είναι η τρίτη υποψηφιότητα της Μεριλ Στριπ για συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, 14:17

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει