Η μήνυση του αξιωματικού της Πυροσβεστικής κατά του πρώην Αρχηγού του Σώματος


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020, 18:34

Τις πιέσεις που δέχθηκε από τους υπευθύνους για να συγκαλύψει την πυρκαγιά στο Μάτι αποκαλύπτει μέσω μήνυσης που κατέθεσε  ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής Δημήτρης Λιότσιος.

Στη μήνυσή του κατά του πρώην αρχηγού  του Πυροσβεστικού Σώματος Β. Ματθαιόπουλου, ο κ. Λιότσιος αναφέρεται σε σημαντικές λεπτομέρειες για το τι συνέβη σχετικά με την υπόθεση.

Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο περιεχόμενο της μήνυσης:

 «Μηνύω τον πρώην αρχηγό του Πυροσβεστικού σώματος καθώς και τους τυχόν συναυτουργούς, τους ηθικούς αυτουργούς ή τους συνεργούς αυτού, για την αξιόποινη πράξη της απόπειρας παράνομης βίας που τελέστηκε σε βάρος μου στην Αθήνα την 21/9/ 2018 και όποιων άλλων τυχόν αδικημάτων προκύψουν κατόπιν της προκαταρκτικής εξετάσεως».

«Μοναδική επιδίωξή του», αναφέρει για τον μηνυόμενο Β. Ματθαιόπουλο ο κ. Λιότσιος, ήταν ο εξαναγκασμός μου υπό την ιδιότητά μου ως διορισθέντα πραγματογνώμονα δια απειλών παράνομων πράξεων να συντάξω και να υποβάλω ενώπιον των αρμόδιων ανακριτικών αρχών ψευδή πραγματογνωμοσύνη ήτοι αντίθετη προς την αντικειμενική επιστημονική αλήθεια»

Δείτε εδώ, το πλήρες κείμενο της μήνυσης

Να σημειωθεί ότι στη μήνυση περιλαμβάνονται αποσπάσματα από το ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Καθημερινή της Κυριακής».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020, 18:34

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει