«Η μία ήττα δεν ακυρώνει όσα έχουμε πετύχει»


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, 00:44

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, παραδέχτηκε ότι η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν καλή, ωστόσο έσπευσε να επισημάνει ότι μία ήττα δεν σβήνει τα όσα έχει καταφέρει η ομάδα του, η οποία ως γνωστόν έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.

Για το τέλος στο αήττητο σερί του Ολυμπιακού: «Τίποτα δεν ακυρώνει ό,τι έχουμε πετύχει. Θέλαμε να το πάρουμε αήττητοι, αλλά είμαστε πρωταθλητές με την αξία μας. Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Στα τελευταία 4 ματς δεν κάνουμε ό,τι μπορούμε. Πρέπει να βρούμε την αδρεναλίνη που μας λείπει.

Σήμερα δεν υπάρχει έκπληξη. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν κυριαρχήσαμε, όπως το συνηθίζουμε. Μετά είχαμε έλεγχο, χωρίς να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Πρέπει να επανέλθουμε γρήγορα. Έχουμε πολλά να διεκδικήσουμε, έχουμε χάσει έναν στόχο, αλλά είμαστε γεμάτοι στόχους στη συνέχεια. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας.

Πολλά πράγματα σημαίνει μια ήττα. Μπορεί να είναι μια επαγρύπνηση, να σταματήσουμε να είμαστε χαλαροί. Οπωσδήποτε μπορεί να βοηθήσει, αλλά δεν είναι και θετικό να χάνεις».

Για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Χασάν: «Αυτή τη στιγμή προτιμώ να μην το σχολιάσω, δεν θα μιλήσω για τον διαιτητή. Θα την αναλύσω και θα τη σχολιάσω με ψυχραιμία».

Για τη γεύση που του αφήνει το πρωτάθλημα: «Η γεύση που μου αφήνει το πρωτάθλημα είναι φανταστική. Αξίζαμε τον τίτλο. Η πορεία μας ήταν εξαιρεςτική. Η μία ήττα δεν ακυρώνει ό,τι έχουμε πετύχει».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, 00:48

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει