Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η νέα Catwoman είναι… καυτή (Photos)

Άλλη μια ιδιαίτερη εμφάνιση έκανε η Anne Hathaway, στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Dark Knight Rises». Αίσθηση όμως προκάλεσε η στολή της, όταν γύριζε μια σκηνή υποδυόμενη την Catwoman.

Οι κακές γλώσσες λένε πως δεν ταιριάζει αυτή η στολή για το ρόλο και πως είναι πιο κοντά σε ταινίες όπως το Matrix. Πάντως η 28χρονη ηθοποιός συνεχίζει να είναι σέξι, ακόμα και ας μην φοράει την κατάλληλη στολή.

Σε άλλες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Internet, την ώρα των γυρισμάτων, η Hathaway εμφανίζεται με ένα άσπρο καλοκαιρινό φόρεμα και ένα εντυπωσιακό τιρκουάζ κολιέ. Οι δυο προηγούμενες ηθοποιοί που υποδύθηκαν την Catwoman, η Halle Berry και η Michelle Pfeiffer, κάνουν το έργο της νέας υπερήρωα ακόμη πιο δύσκολο, μιας και ειδικά η Pfeiffer, άφησε το στίγμα της στο ρόλο. Ο σκηνοθέτης βέβαια της ταινίας, Christopher Nolan, κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την υπόθεση, άρα και το ρόλο της Catwoman.

Διάφορες πηγές αναφέρουν πως η Hathaway δουλεύει πέντε μέρες τη βδομάδα και προσπαθεί διακαώς να κρατήσει το σώμα της σε φόρμα. Καθημερινά ασκείται, κάνει βάρη και έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα μαθήματα χορού, τα οποία θα της δώσουν την κατάλληλη «γατίσια» κίνηση.

Το στοίχημα που έχει βάλει η ηθοποιός με τον εαυτό της, είναι να γίνει η πιο σέξι Catwoman και από ότι φαίνεται θα τα καταφέρει. Η ταινία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις σκοτεινές αίθουσες το χειμώνα του 2012.

2.JPG

3.jpg

4.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει