Η νέα streaming υπηρεσία του Ryan Reynolds!


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020, 18:06

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει αρκετές πλατφόρμες να μπαίνουν στον χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης, με την ελπίδα να γίνουν το νέο Netflix. Κάποιες είναι αρκετά επιτυχημένες, ενώ άλλες όχι τόσο. Η “μόδα” αυτή δεν φαίνεται να σταματά και ο ηθοποιός του Hollywood, Ryan Reynolds αποφάσισε να λανσάρει τη δική του.

Με ανακοίνωσή του στο Twitter, ο ηθοποιός παρουσίασε το “Mint Mobile +”. Όπως αναφέρει, είναι “η πιο προσιτή streaming υπηρεσία” και ο ηθοποιός καλεί τους fans “να κάνουν binge (να απολαύσουν απρόσκοπτα δηλαδή) πάνω απο 80 λεπτά με τον Ryan Reynolds σε ποιότητα DVD του 2003”!

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού:

 

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε το mintmobileplus.com για να διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι δεν αστειεύεται ο ηθοποιός. Η πλατφόρμα υπάρχει και έχει διαθέσιμη MIA (1) ταινία του Reynolds, το Foolproof. Πρόκειται για μια κωμωδία του 2003, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος.

Ο Reynolds, ο οποίος έχει τη φήμη του “mega-troll” του και είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media φαίνεται ότι αυτήν τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020, 18:08Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει