Η ΝΔ επιχειρεί να στήσει ένα σκηνικό ψεύδους και φόβου«Η ικανοποίηση διεκδικήσεων του συνδικαλιστικού κινήματος για την Αριστερά δεν θεωρείται και δεν είναι δημαγωγία», τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Νέα Σελίδα” η υπουργός Προστασίας του Πολίτη ‘Ολγα Γεροβασίλη και υπογραμμίζει «για τη δική μας κυβέρνηση, ένα δυνατό, ουσιαστικό, μαζικό και διεκδικητικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν μπορεί παρά να είναι προνομιακός συνομιλητής στην θεσμοθέτηση της αποκατάστασης δικαιωμάτων και αδικιών που υπέστη ο κόσμος της εργασίας τα χρόνια της μνημονιακής επιτήρησης».

Επιτίθεται στη ΝΔ υποστηρίζοντας ότι «δεν της βγαίνει τίποτα. Από τα μνημόνια βγήκαμε, οι συντάξεις δεν θα κοπούν, η οικονομία παίρνει τα πάνω της, ο επιχειρηματικός κόσμος εμπιστεύεται την πολιτική μας, η ευρωπαϊκή και διεθνής κοινότητα αναγνωρίζει τις προσπάθειες του λαού μας και υποστηρίζει την πολιτική σταθεροποίησης και αναπτυξιακής πορείας της χώρας, η κυβέρνηση ενισχύει τη θέση της στη διεθνή σκηνή» και προσθέτοντας ότι όλα αυτά στερούν τη Νέα Δημοκρατία από επιχειρήματα και την αφήνουν στην μικροπολιτική της μιζέρια. «Επιχειρεί, με αρωγούς γνωστά ΜΜΕ, να στήσει ένα σκηνικό ψεύδους και φόβου, υποθάλποντας τα πιο φοβικά ένστικτα, με εξοργιστική παραποίηση του καθημερινού “συμβαντολόγιου” παραβατικότητας, διογκώνοντας και παρουσιάζοντας την πραγματικότητα με όρους χολιγουντιανής υπερπαραγωγής αλά “Μπεν Χουρ”», τονίζει.

Σε ερώτηση για τα υψηλά ποσοστά της Χ.Α στους κόλπους των αστυνομικών η κ. Γεροβασίλη σημειώνει ότι είναι ανησυχητικό και το παρακολουθεί και επισημαίνει ότι «το φαινόμενο της ανόδου της ακροδεξιάς σε πανευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο είναι πολυπαραμετρικό, ιδιαίτερα ανησυχητικό και δεν πρέπει να αφήνει αδιάφορο κανέναν πολίτη και πολιτικό που πιστεύει βαθειά στις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας» και γι’ αυτό «απαιτείται στοχευμένη συστράτευση των πολιτικών του δημοκρατικού τόξου και κινητοποίηση της κρίσιμης μάζας των ενεργών πολιτών στον αγώνα κατά του εκφασισμού της κοινωνίας».

Πηγή: ΑΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, 17:25

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει