«Η ΝΔ υιοθετεί τώρα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για επέκταση χωρικών υδάτων στην Κρήτη»Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021, 15:48

«Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που χαρακτήριζε πριν λίγους μήνες την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για επέκταση χωρικών υδάτων νότια και ανατολικά της Κρήτης “εθνικιστική” διά στόματος Χρυσοχοΐδη και “εύκολους λεονταρισμούς” διά στόματος Γεραπετρίτη, σήμερα -διά στόματος Δένδια- προσχωρεί σε αυτές» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που διατυμπάνιζε ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο αποτελεί “προσχώρηση στην επιχειρηματολογία της Τουρκίας” και “μεγάλη ζημιά”, τώρα την εφαρμόζει με τυμπανοκρουσίες».

«Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που διά στόματος του ιδίου χαρακτήριζε τη Συμφωνία των Πρεσπών “εθνική ήττα” και “εθνικό λάθος που προσβάλλει και την αλήθεια και την Ιστορία της Πατρίδας μας”, τώρα ζητά -πάλι διά στόματος του ίδιου- πιστή τήρησή της. Και διά στόματος Δένδια τώρα τονίζει τη “σαφήνεια με την οποία ξεκαθαρίζει τι είχε συμβεί στην αρχαιότητα”» σχολιάζει επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Το κενό στρατηγικής, ειλικρίνειας και συνέπειας της ΝΔ καθίσταται ολοένα και πιο επικίνδυνο για τη χώρα».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021, 15:50Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει