Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση

Μιλάει για την εμπειρία του Dancing

Μία ιδιαίτερη φωτογράφιση που εντυπωσιάζει έκανε η νικήτρια του Dancing With The Stars, Ντορέττα Παπαδημητρίου για το περιοδικό Celebrity, στο οποίο μιλάει για την ανταπόκριση του κόσμου και τις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει του χρόνου την εκπομπή. Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξής της…

Πώς σε έκανε να νιώσεις η αγάπη και η ανταπόκριση του κόσμου;
Για μένα αυτό είναι πρωτόγνωρο. Επειδή δεν προβάλλω τον εαυτό μου εκτός δουλειάς, μου δόθηκε η ευκαιρία μέσαα από το «Dancing with the stars» να γνωρίσει ο κόσμος τη Ντορέτα έτσι όπως την έχει γνωρίσει κατά καιρούς μέσα από τους ρόλους. Και χάρηκα πάρα πολύ την επικοινωνία με τον κόσμο. Το ότι κατάφερα να δείξω πώς είμαι ως άνθρωπος, ότι μου δόθηκε η ευκαιρία μιλήσω, να ανταλλάξω μηνύματα, να συναντήσω στο δρόμο κόσμο, να έρθω πιο πολύ σε επαφή μαζί τους, είναι ένα από τα πιο θετικά πράγματα του show. Kαι φυσικά το ότι νικήσαμε είναι καθαρά απόφαση του κόσμου. Οπότε νιώθω ακόμα πιο χαρούμενη.

Kυκλοφορούν φήμες για εκπομπή στον ΑΝΤ1 και παρουσίαση του «Dancing» του χρόνου…
Είναι πάρα πολύ νωρίς για να σου πω κάτι τέτοιο, αλλά οποιαδήποτε τηλεοπτική πρόταση και να υπάρχει ή να υπάρξει, θα τη συζητήσω με μεγάλη χαρά. Η τηλεόραση είναι κάτι που με ενδιαφέρει και που θα μπορούσα να υπάρχω μέσα σε αυτήν. Είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να πούμε περισσότερα, όμως με ενδιαφέρει να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα.

Είχε κυκλοφορήσει επίσης μια φήμη ότι, λίγες ώρες πριν τον τελικό είχες χωρίσει. Παρόλα αυτά έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό και κέρδισες.
Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Ποτέ δεν απαντώ σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά μου θέματα. Δεν θέλω ούτε να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω, αυτή είναι η πολιτική που έχω κρατήσει, ακριβώς γιατί δεν θέλω να μπαίνω καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες.

Έχεις κατορθώσει σαν μητέρα να διατηρήσεις ένα πολύ χαμηλό προφίλ σε σχέση με το γεγονός ότι τέλειωσε ο γάμος σου με τον πατέρα των παιδιών σου. Το έχεις χειριστεί υποδειγματκά. Πόσο εύκολο ήταν;
Αυτό είναι ένα κεφάλαιο ιδιαίτερα ευαίσθητο, που έχει τελειώσει και δεν θέλω πια να μιλάω γι’ αυτό. Έχουν περάσει τρία χρόνια, αλλά όλο αυτό που λες συγκαταλέγεται στο ότι δεν θέλω να συζητάω τα προσωπικά μου ζητήματα.

Πού και πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια;
Να σου πω την αλήθεια, δεν κάνω μακροχρόνια σχέδια γιατί η ζωή με έχει εκπλήξει με διάφορους τρόπους. Οπότε το αποφεύγω κιόλας. Αυτό που σίγουρα θα ήθελα είναι να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε την υγεία μας, εγώ και τα παιδιά μου και η οικογένειά μου – και μακάρι όλος ο κόσμος. Δεν μπορώ να φανταστώ από τώρα πώς θα είμαι σε δέκα χρόνια, όπως και πριν από δέκα χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ το σήμερα. Και μου αρέσει λίγο αυτό! Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και αυτό έχει και τη μαγεία του, αν θέλεις.

dor1.jpg
dor2.jpg
dor3.jpg
Πηγή – Νewsbeast.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει