Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η οικογένεια με το γουρούνι – κατοικίδιο!

Όταν γεννήθηκε ήταν το μικρότερο από τα αδέρφια του, αλλά χάρη στην αδυναμία της οικογένειας Σκιουναρίνι από το Λέτσο της Ιταλίας αλλά και της διατροφής με μπισκότα, παγωτό και γλυκά, έχει φθάσει αισίως τα 90 κιλά!

Όπως θα υποθέσατε δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο κατοικίδιο, όπως ο σκύλος ή η γάτα, αλλά για την Τσεζίρα, το καλοαναθρεμμένο γουρούνι – κατοικίδιο της οικογένειας από τη γειτονική χώρα!

Η Τσεζίρα ήταν ένα από τα 20 γουρουνάκια που προορίζονταν για σφαγή όταν μεγάλωνε, αλλά τόσο ο Τζόελ και η Ρεμπέκα, 13 και 17 ετών αντίστοιχα, όσο και οι γονείς Άλι και Μαρίνα την ερωτεύτηκαν σφόδρα και την πήραν στο σπίτι τους για κατοικίδιο!

Η αγάπη που της έχουν είναι τόση που ποτέ δεν της αρνούνται τις αγαπημένες της λιχουδιές: τα μπισκότα, το παγωτό και τα γλυκά, τα οποία μπορεί να καταναλώσει σε ποσότητες που ξεπερνούν ακόμη και τα 3 κιλά ημερησίως!

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, η Τσεζίρα είναι πλήρως εξοικειωμένη με τη ζωή μέσα στο σπίτι, ενώ για την ανάγκη της έχει ειδικό χώρο. Όπως τονίζουν οι ίδιοι, τα πηγαίνει περίφημα με όλα τα μέλη της οικογένειας. Ακόμη και με το μικρό άσπρο κουνελάκι, το οποίο μετά χαράς μεταφέρει στην πλάτη της!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει