Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπας ελπίζει πλέον σε ένα θαύμα

Για ένα θαύμα προσεύχονται και ελπίζουν οι γονείς, ο αδελφός και η κοπέλα του Τόμας Πρωτόπαπα. Η κατάσταση της υγείας του μέχρι και την Δευτέρα το βράδυ ήταν κρίσιμη αλλά σταθερά όμως από χθες έχει επιβαρυνθεί και οι γιατροί πλέον ξεκαθάρισαν στην οικογένεια ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο.

“Οι γιατροί υπέβαλαν σε ακτινογραφία το κεφάλι του Τόμας και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η ακτινογραφία έδειξε πως η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί επιπλέον. Τώρα μένει μόνο ένα θαύμα”, είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso ο θείος του 25χρονου ηθοποιού.

Ο ίδιος και οι γονείς του Τόμας βρίσκονται συνέχεια έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, περιμένοντας ένας θετικό νέο. “Εδώ που φτάσαμε δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Σήμερα υπάρχει επιβάρυνση, αύριο ίσως σταθεροποιηθεί. Τι να σας πω; Οι γιατροί μας είπαν πως δεν παίρνει άλλη εγχείρηση. Δεν αντιδράει στην αγωγή, οπότε… τώρα πια περιμένουμε μόνο ένα θαύμα”, συνεχίζει συντετριμμένος.

Την ίδια ώρα η τροχαία της Αττικής Οδού συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

“Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ένα νέο παιδί δίνει μάχη για τη ζωή και προσευχόμαστε όλοι να βγει νικητής. Ο φάκελος της υπόθεσης είναι ανοιχτός. Προσπαθούμε να συλλέξουμε όλα τα στοιχεία και να ρίξουμε άπλετο φως στην υπόθεση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου της Αττικής Οδού που έπεσε πάνω στο μικρό αυτοκίνητο έχει δώσει κατάθεση, έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Δεν κρατείται. Όταν συμπληρωθεί ο φάκελος, θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και αυτός θα αποφασίσει για τα περαιτέρω”, δήλωσε ο Διοικητής Τροχαίας της Αττικής Οδού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει