Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στη Λαϊκή Αγορά ΧολαργούTη Λαϊκή Αγορά Χολαργού επισκέφτηκε τη Δευτέρα η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου παρουσία του προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών και υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Παντελή Μόσχου.

Η Ρ. Δούρου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες για όλα όσα κάνει η Περιφέρεια Αττικής τα τελευταία 4.5 χρόνια για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, αλλά και με παραγωγούς και πωλητές Λαϊκών Αγορών αναφορικά με τις ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη στήριξη του θεσμού, μέσα από την αποτελεσματική συνέργεια μαζί τους, προς όφελος των πολιτών.

Στη διάρκεια της επίσκεψης η περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο και τον υποψήφιο δήμαρχο Νικήτα Κανάκη. Την περιφερειάρχη συνόδευαν η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Σοφία Κορωναίου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Μπαλάφας και Φώτης Χρυσικός καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Μάριος Αθανασίου, Άγγελος Αρσενόπουλος, Δημήτρης Γραμματικάκης, Αθανάσιος Λιάκος, Μαρία Μολύβα, Μίλτος Μυλωνάς και Ειρήνη Νταή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Μαΐου 2019, 15:28

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει