Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η πώληση του Ολυμπιακού Βόλου “γονάτισε” τον server μας

ΓΙΑ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ το e-Volos.gr παρέμεινε off-line

Η αποκλειστική είδηση της πώλησης του Ολυμπιακού Βόλου, από τον Αχιλλέα Μπέο και η αναπαραγωγή της, από τις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδες της χώρας, γονάτισε τον server μας, με αποτέλεσμα το e-Volos.gr, για 15 περίπου λεπτά, να παραμείνει off-line.

Η διεύθυνση, όπως και η Συντατική Ομάδα του e-Volos.gr, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τους ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ – χρήστες μας και να τους ευχαριστήσουμε για τις δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις τους, οι οποίες, μέσα σε ελάχιστες ώρες, μας έστειλαν πλάι στις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα ενημερωτικές ιστοσελίδες της χώρας μας και όχι μόνον…, όπου και φυσικά παραμένουμε.

Το όποιο πρόβλημα, μετά από 15 λεπτά παρέμβασης του τεχνικού τμήματος της NetPlanet.gr, η οποία μας υποστηρίζει και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα, έχει επιλυθεί και μπορείτε ανενόχλητοι πλέον να χρησιμοποιείται τις υπηρεσίες μας και να σερφάρετε συντροφιά μας.

Όλα αυτά βέβαια σημαίνουν πολλά περισσότερα, που για να τα αναλύσουμε θα πρέπει να γράψουμε πολλές ακόμα παραγράφους. Ας σταθούμε λοιπόν στο εξής: Η ενημέρωση στο Νομό Μαγνησίας άλλαξε σελίδα και μάλιστα μέσα σε μία μόνο ημέρα. Τόσο εύκολο ήταν τελικά…!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει