Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η «σεξοβόμβα» του BBC (Πλούσιο φωτογραφικό υλικό)

Η τηλεπαρουσιάστρια της εκπομπής του BBC «The Real Hustle», Jessica-Jane Clement, που ανάβει φωτιές, μίλησε στο περιοδικό Nuts και αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ένας άντρας, αν θέλει να της… κλέψει την καρδιά.

Όπως προκύπτει από τα λεγόμενά της, η 26χρονη καλλονή μάλλον δεν είναι και πολύ απαιτητική… «Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό ο σύντροφός μου να μου συμπεριφέρεται σωστά και να με κάνει να νιώθω άνετα μέσα στη σχέση» εξηγεί.

Όσο για το… προκείμενο, την εξωτερική εμφάνιση του τυχερού που θα είναι δίπλα της, δηλαδή, είπε πως τον θέλει περιποιημένο και γυμνασμένο, ωστόσο δεν έχει πρόβλημα που ο τωρινός της σύντροφος έχει γένια και είναι ελαφρώς ατημέλητος, καθώς της φέρεται καλά.

jessica-jane-clement-wallpaper-HQ.jpgjessica-jane-clement-hot-bikini.jpgjessica-jane-clement-blue-bikini.jpgjessica-jane-clement-best-bikini.jpgjessica-jane-clement_pics.jpgjessica-jane-clement (1).jpgjessica-jane-clement.jpgJessica-Jane-Clement-1.jpgjessica_jane_clement_jessicajaneclementgreece7.jpgjessica_jane_clement_2.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει