Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η σημερινή πορεία του Πολυτεχνείου, αποτελεί την πρώτη απάντηση στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την πορεία για την 38 επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Η μαζική, ειρηνική και αγωνιστική συμμετοχή του λαού και της νεολαίας στη σημερινή πορεία του Πολυτεχνείου, αποτελεί την πρώτη απάντηση στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ. Ταυτόχρονα, αποδεικνύει την αποφασιστικότητα του λαού μας να συνεχίσει να αγωνίζεται με μεγαλύτερο πείσμα κατά της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης αρνούμενος την προοπτική της πλήρους εξόντωσής του .

Εργαζόμενοι, νέες και νέοι, άνεργες και άνεργοι, με τη σημερινή μαζική και ειρηνική τους συμμετοχή ήρθαν να επιβεβαιώσουν ότι η δυσαρμονία ανάμεσα στην εφαρμοζόμενη πολιτική και το λαό μας δεν παρακάμπτεται και αναδεικνύεται με κάθε τρόπο και σε κάθε στιγμή. Το έλλειμμα πολιτικής νομιμοποίησης χαρακτηρίζει τη νέα μνημονιακή κυβέρνηση από την πρώτη κιόλας μέρα της συγκρότησης της.

Η ιδιαίτερη παρουσία σε όγκο και παλμό των μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, μας γεμίζει με δύναμη και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τον αγώνα για την ενωτική συστράτευση των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων για την διαμόρφωση ενός νέου μπλοκ εξουσίας, που θα ξαναφέρει την ελπίδα στο λαό μας και θα ανοίξει νέους δρόμους για την κοινωνία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει