Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η στιγμή της κατολίσθησης στην Κάτω Στενή ΕυβοίαςBίντεο καταγράφει την στιγμή της κατολίσθησης που σημειώνεται στο βουνό στην περιοχή Κάτω Στενή. ‘Ηταν 13.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, μαζί με τους συνεργάτες του έφτασε στο σημείο γιατί είχαν πέσει κάποιες πέτρες στο οδόστρωμα.

Εκεί, βρισκόταν ήδη μηχάνημα του δήμου για τον αποχιονισμό του δρόμου. Όπως, λοιπόν, ο δήμαρχος με τους υπόλοιπους εξέταζαν πως θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια των αυτοκινήτων και των σπιτιών, ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν πέτρες από το βουνό. Κι όπως ήταν φυσικό, επικράτησε αναστάτωση, κάτι το οποίο έχει καταγραφεί στο βίντεο.

 

Οι όγκοι των χωμάτων και των πετρών κάλυψαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Όταν η κατολίσθηση σταμάτησε, το μηχάνημα του δήμου έπιασε αμέσως δουλειά.

Επίσης, στο σημείο βρέθηκαν οι Πυροσβέστες του κλιμακίου Ψαχνών. Και όχι μόνο. Έφτασαν και άλλα μηχανήματα καθώς και τεχνικοί από την Πολιτική Προστασία της ΠΕ Εύβοιας μαζί με τον Προϊστάμενο, Γιώργο Κωστόπουλο.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη κατολίσθηση που σημειώνεται στον ίδιο δήμο μέσα σ’ ένα 24ωρο. Ένας δήμος, ο οποίος έχει δεχθεί από την Τετάρτη μεγάλο όγκο χιονιού και βροχής.

Πηγή: tvstar.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 05:46

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει