Η συγκινητική διαφήμιση των Huawei και Honor για τα Χριστούγεννα


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019, 21:30

Δύο  πρωτότυπες, τρυφερές, συγκινητικές και βασισμένες σε αληθινά σενάρια ζωής, ταινίες μικρού μήκους παρουσιάζουν φέτος τα Χριστούγεννα η Huawei, και το νεανικό smartphone brand Honor. Μία ιστορία, δύο πλευρές της, τα ίδια συναισθήματα, σε μια συνεργασία που μας θυμίζει ότι πάνω από όλα είναι οι άνθρωποι και οι πιο τρυφερές στιγμές αυτές που περνάς με τους αγαπημένους σου.


Βίντεο 1:

  

Ένας πατέρας που περνά τις γιορτές μόνος του, μια κόρη που ζει στο εξωτερικό μακριά του, η δύναμη της τεχνολογίας που τους φέρνει κοντά μέσα από μηνύματα και φωτογραφίες στην οθόνη και τελικά η δύναμη της αγάπης που τους φέρνει μαζί, μέσα από μία αναπάντεχη έκπληξη…

 

Γιατί τα σ’ αγαπώ δεν πρέπει να μένουν στιγμιότυπα μιας οθόνης.


Δύο αγαπημένα brands που κυριαρχούν στην αγορά των smartphones συνεργάζονται για να αφηγηθούν από κοινού μία ανθρώπινη και συγκινητικά αληθινή ιστορία. Μια ιστορία που μιλά για οικογένεια, για απόσταση, για μοναξιά, για την ανάγκη επικοινωνίας, για τη σημασία μιας αγκαλιάς.  

 

Βίντεο 2:

 


Δείτε τις δύο χριστουγεννιάτικες ταινίες της Huawei και της Honor και μοιραστείτε τες με αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία βρίσκεστε μακριά γεωγραφικά, αλλά αισθάνεστε πως βρίσκονται πάντα μαζί σας, αφού δεν παύετε ποτέ να μοιράζεστε την καθημερινότητά σας και τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας μέσα από τις οθόνες σας.


Ευχή για την επόμενη χρονιά; Together 2020!


 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019, 21:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει