Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η συγκλονιστική απαίτηση του Άγγελου Μητρετώδη στη μητέρα τουΑπαίτηση, η οποία αρμόζει σε αξιωματικό του ελληνικού στρατού, είχε από τη μητέρα του ο Άγγελος Μητρετώδης. Ο ανθυπολοχαγός ο οποίος συνελήφθη και φυλακίστηκε για 5,5 μήνες στις Τουρκικές φυλακές, από τις πρώτες μέρες που τα πράγματα είχαν πάρει άσχημη τροπή και όλα έδειχναν ότι η κράτησή του με τον Δημήτρη Κούκλατζη θα ήταν ίσως και πολύμηνη, ζήτησε από την μητέρα του, να μην παρακαλέσει κανέναν και με κανέναν τρόπο για την αποφυλάκισή του!

Με απίστευτη δύναμη ψυχής, ο νεαρός ανθυπολοχαγός, αλλά και μοναχοπαίδι οικογένειας, στάθηκε στο ύψος του. Προτίμησε να παραμείνει για άγνωστο χρονικό διάστημα στη φυλακή παρά να υπάρχει οποιαδήποτε άλλη κίνηση, που και δικαιολογημένη και επιθυμητή θα ήταν από την πλευρά της οικογένειάς του και ειδικά της μητέρας του.

Η μητέρα του Άγγελου Μητρετώδη όχι μόνο σεβάστηκε την επιθυμία του γιου της, αλλά επέμεινε σ” αυτή μέχρι τέλους.

Η απαίτηση του νεαρού ανθυπολοχαγού μαθεύτηκε, όταν πολιτικός της κεντρικής πολιτικής σκηνής συναντήθηκε με τις δύο οικογένειες στην Ορεστιάδα και πρότεινε στις δύο μητέρες να στείλουν επιστολή στη σύζυγο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντοάν, Εμινέ, απευθυνόμενες σε αυτήν ως μάνα προς μάνα.

Η απάντηση της μητέρας του Άγγελου Μητρετώδη ήταν άμεση και απέκλεισε κάθε τέτοιο ή παρόμοιο ενδεχόμενο.

«Ο γιος μου, μου είπε να μην παρακαλέσω κανέναν» και η συζήτηση έκλεισε.

Αναμφισβήτητα η δύναμη του φυλακισμένου στρατιωτικού για να έχει τέτοια απαίτηση ήταν μεγάλη.

Η δύναμη της μητέρας του, όμως να υπακούσει, είναι απίστευτη!

Πηγή:  thrakinea.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018, 20:00

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει