Η συνέντευξη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στη RAI


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020, 12:08

Συνέντευξη στην ιταλική κρατική τηλεόραση RAI2 και στη δημοσιογράφο Άνα Ματσόνε έδωσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο της εκπομπής «TG2 Dossier» που προβλήθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου εστίασε κυρίως στη νέα πραγματικότητα που επικρατεί στη χώρα μας έπειτα από 10 χρόνια λιτότητας. Επίσης η εκπομπή ανέδειξε μεταξύ άλλων και τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω του κορωνοϊού.

Στη συνέντευξη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην ιταλική γλώσσα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρεται και σε ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Σχολιάζει την πολιτική κατάσταση στη χώρα, ενώ παράλληλα κάνει λόγο και για τη διαφθορά που συνεχίζει να υπάρχει.

«Χρειάζεται να αλλάζεις την εξουσία. Τη δικαστική εξουσία, τη νομοθετική. Εάν αυτές οι εξουσίες δεν αλλάξουν, η κατάσταση στη χώρα δεν μπορεί να αλλάξει. Κατηγορούμενοι για διακίνηση ηρωίνης είναι έξω από τη φυλακή και κανένας δεν λέει τίποτα. Υποθέσεις μένουν στα συρτάρια των δικαστών», επισημαίνει ο δημοσιογράφος στη RAI.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη με ελληνικούς υπότιτλους:

 

Επιμέλεια μετάφρασης: Francesco De Palo, Christos Mazanis


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020, 12:33

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει