Η Τέιλορ Σουίφτ κατακεραυνώνει τους «τοξικούς προνομιούχους άνδρες» στη μουσική βιομηχανία


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, 02:17

Η Τέιλορ Σουίφτ ζητεί αλλαγές στη μουσική βιομηχανία.

 

Η σταρ της ποπ σε ομιλία της, αφού παρέλαβε το βραβείο του Billboard, Γυναίκα της Δεκαετίας, επιτέθηκε στον μεγιστάνα μάνατζερ καλλιτεχνών, Σκούτερ Μπράουν με τον οποίο είναι σε διαμάχη και επέκρινε όσους στη μουσική βιομηχανία αποτελούν τον «ορισμό του τοξικού προνομιούχου αρσενικού».

 

Η Τέιλορ Σουίφτ εξήγησε με πάθος τα συνεχή και άδικα δεινά που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, όταν προσπαθούν να εισέλθουν στη μουσική βιομηχανία και τόνισε επήλθε μια αλλαγή που “την έχει επηρεάσει προσωπικά”.

«Αυτός είναι ο ανεξέλεγκτος κόσμος των κεφαλαίων ιδιωτών που εισέρχονται και αγοράζουν τη μουσική μας σαν να είναι ακίνητη περιουσία, ή κάποιο app, ή σειρά υποδημάτων» δήλωσε η τραγουδίστρια.

 

Τον Ιούνιο, η Τέιλορ Σουίφτ κατηγόρησε τον Σκούτερ Μπράουν για την απόκτηση του μουσικού της καταλόγου από την πρώην δισκογραφική της εταιρεία, Big Machine. Η διαμάχη τους συνεχίστηκε, όταν η Σουίφτ κατηγόρησε τον Μπράουν ότι την εμπόδισε να ερμηνεύσει παλιά τραγούδια της.

 

«Αυτό ακριβώς συνέβη σε μένα χωρίς την έγκρισή μου, τη διαβούλευση ή τη συγκατάθεσή μου», ανέφερε η τραγουδίστρια στην ομιλία της. «Μετά μου στέρησαν τη δυνατότητα να αγοράσω τη μουσική μου» τόνισε.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, 02:17

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει