Η τελευταία διαδρομή της Ειρήνης Λαγούδη στο μικροσκόπιο των ερευνητώνΚλιμάκιο ερευνητών, δικηγόρων και πραγματογνωμόνων ακολούθησε τη διαδρομή από την Κατοχή έως την παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας. Πεπεισμένος πως η άτυχη 44χρονη παρασύρθηκε σε ραντεβού θανάτου δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο τραγικός θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη, τον περασμένο Ιανουάριο, στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας συγκλόνισε το πανελλήνιο ωστόσο παραμένει άλυτο μυστήριο με την εισαγγελική έρευνα να είναι σε εξέλιξη.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας από την Κατοχή Οινιάδων αγωνίζεται για να αποδείξει πως ο θάνατος της 44χρονης προήλθε από εγκληματική ενέργεια υποστηρίζοντας ότι υπήρξε σχέδιο από τον ή τους δολοφόνους και μοιραίο ραντεβού στην Τριχωνίδα. «Καταλήγουμε πως κάποιο γνωστό πρόσωπο από τον περίγυρο της-δεν φωτογραφίζω κανέναν- την παρέσυρε στη λίμνη» δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος Β.Ταουξής.

Στο σημείο της λίμνης που γράφτηκε ο τραγικός επίλογος έλαβε χώρα νέα-η τελευταία- αυτοψία κλιμακίου ερευνητών, πραγματογνωμόνων και δικηγόρων που όρισε η οικογένεια.

Ακολούθησαν τη διαδρομή που έκανε η Ειρήνη την ημέρα του θανάτου της, ξεκινώντας από την Κατοχή και καταλήγοντας στην παραλία της Τριχωνίδας. Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο σταμάτησε και στο Αιτωλικό, στο βενζινάδικο που προμηθεύτηκε πετρέλαιο η 44χρονη, στο κατάστημα που πήρε καφέ αλλά και στο κατάστημα που είχε αγοράσει γλυκά.

Το επόμενο διάστημα, όπως σημειώνει και ο κ.Ταουξής, αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα καθώς είναι σε προανακριτικό στάδιο επί εννέα μήνες με τον Εισαγγελέα να καταβάλλει εργώδης προσπάθειες. Η οικογένεια, οι δικηγόροι και οι ερευνητές, σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, ωστόσο είναι πεπεισμένοι πως δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά για μια καλοστημένη προσπάθεια να κρυφτεί μια ιδιαζόντως ειδεχθή πράξη.

Ο κ. Ταουξής ερωτήθηκε για τη σκοπιμότητα ή μη μιας εκταφής και απάντησε τα εξής: «Είναι κάτι το οποίο έχει γίνει σε περιπτώσεις όπου ο θάνατος δεν ήταν εξακριβωμένο από ποια αιτία επήλθε. Εν προκειμένω ξέρουμε ότι επήλθε από ασφυξία από τον καπνό μέσα στο αυτοκίνητο. Αυτό που πρέπει να ερευνηθεί και να απαντηθεί είναι υπό ποίες συνθήκες μπήκε η φωτιά. Ποιοι άλλοι ήταν μαζί της εκείνο το χρονικό σημείο. Αν ασκήθηκε βία. Όπως και αν εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο».

Ακούστε τι δήλωσε στο agriniowebradio.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής:

Πηγή: agrinionews.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018, 05:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει