Η τρόικα λειτουργεί όπως η Γκεστάπο επί κατοχής

Απελευθερωτικό Μέτωπο κατά των δανειστών ζητά ο Πάνος Καμμένος

Για την ανάγκη «δημιουργίας ενός μεγάλου Εθνικού Απελευθερωτικού Δημοκρατικού Μετώπου, που θα διώξει τους δανειστές», μίλησε σήμερα στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καταγγέλλοντας ότι «χαμηλόβαθμοι και υψηλόβαθμοι υπάλληλοι της τρόικας λειτουργούν όπως ακριβώς η Γκεστάπο την εποχή της Γερμανικής Κατοχής».

«Αυτό που επιδιώκουν να κάνουν σήμερα είναι να εξαθλιώσουν τον Έλληνα εργαζόμενο, να δημιουργούν περισσότερους ανέργους, να κλείνουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για να επιτύχουν αυτό που εκείνοι περιγράφουν στις εκθέσεις τους, δηλαδή την εσωτερική υποτίμηση, αυτό που υπέγραψαν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος», τόνισε ο κ. Πάνος Καμμένος, μετά τις επαφές με τοπικούς παράγοντες.

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε την πόλη και ενημερώθηκε για μια σειρά σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή. Επίσης, παραβρέθηκε σε συνέλευση φοιτητών του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου, όπου είχε εκτεταμένο διάλογο μαζί τους για τα θέματα της Παιδείας και για την απομάκρυνση των τμημάτων του ιδρύματος από την πόλη, απομάκρυνση για την οποία εκδήλωσε την κάθετη αντίθεσή του.

Επίσης συναντήθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης με τον διοικητή του, Αλέξανδρο Μαυρικάκη και εκπροσώπους του Συλλόγου των εργαζομένων του ιδρύματος και ενημερώθηκε για τα προβλήματά τους.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση μίλησε «για συμμαχία του μαύρου μετώπου», σχετικά δε με τα προβλήματα της περιοχής, σημείωσε πως «το Λασίθι είναι ένας νομός απομονωμένος, που κάποτε ο ινστρούκτορας του κ. Στουρνάρα, ο Κ. Σημίτης τον είχε αποκαλέσει “στου διαόλου τη μάνα”».

Δεν είναι, όμως, οι εσχατιές της Ελλάδος στου «διαόλου τη μάνα», είναι οι περιοχές εκείνες οι οποίες μπορούν να φέρουν την ανάπτυξη, μπορούν να διασφαλίσουν το αύριο, είπε και σημείωσε ότι πρόκειται για έναν τουριστικό νομό, έναν νομό με πρωτογενή παραγωγή, που αυτήν τη στιγμή δέχεται την επίθεση της νέας τάξης πραγμάτων.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο κλείσιμο των νοσοκομείων στην Ιεράπετρα και τη Σητεία και στη μεταφορά τμημάτων των ΤΕΙ, λέγοντας ότι «η δυνατότητα παροχής ζωής κατά τους χειμερινούς μήνες συνεχώς μειώνεται».

Ο Π. Καμμένος μίλησε για την «τεράστια επίθεση», που δέχονται οι εργαζόμενοι, για δε τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, οι οποίοι «κρατούν τον τουρισμό και υπηρετούν τον “Ξένιο Δία”», σημείωσε ότι με απόφαση της τρόικας, που εκτελεί η κυβέρνηση, θα αποκοπούν από τη δυνατότητα να λαμβάνουν τον χειμώνα το επίδομα ανεργίας, την ίδια στιγμή, κατά την οποία δουλεμπορικά γραφεία από τα Βαλκάνια, εγκαθίστανται για να φέρουν εργαζόμενους των 200 ευρώ.

Τέλος ανέφερε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουν στην ανάπτυξη της παραμεθορίου, ιδιαίτερα των νομών εκείνων με φυσική κληρονομιά, όπως ο νομός Λασιθίου, προσθέτοντας ότι το αθηνοκεντρικό κράτος, αντί να κοιτά να κλείνει τις υποδομές σε αυτούς εδώ τους νομούς, θα πρέπει να τις ενισχύει, προκειμένου να μην φεύγουν τα παιδιά μετανάστες.

Πηγή – Newsbeast.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει