Η Φωτεινή Δάρρα στο Ιστορικό Μουσείο ΎδραςΜια μοναδική βραδιά έζησαν όλοι όσοι κατάφεραν να βρεθούν στο Ιστορικό Μουσείο της Ύδρας την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη.

Η ταράτσα του Μουσείου, στην οποία έχουν δώσει παραστάσεις σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, γέμισε από ελληνικό και διεθνές κοινό που καταχειροκρότησε τη Φωτεινή Δάρρα και τη μουσική ομάδα της.

Η ταράτσα του Ιστορικού Μουσείου γέμισε ασφυκτικά, ενώ πολλοί θεατές σκαρφάλωσαν στους βράχους δίπλα στο Μουσείο για να απολαύσουν τη συναυλία!

Ο καιρός θύμιζε καλοκαιρινή βραδιά και ήταν ιδανικός για μια συναυλία με τραγούδια και ήχους που ξεπηδούν από άλλες εποχές. Το πρόγραμμα αποτελούσαν τραγούδια Ελλήνων συνθετών που ηχογραφήθηκαν σε πέντε διαφορετικές γλώσσες, όπως τα: «Αν θυμηθείς το όνειρό μου» που τραγούδησαν οι θρυλικοί Beatles στα αγγλικά, το « Όμορφη πόλη» που τραγούδησε η Edith Piaf στα γαλλικά, το «Ξύπνα αγάπη μου» που ερμήνευσε η Νανά Μούσχουρη στα ισπανικά κ.ά.

Ακολούθησαν τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Φωτεινής Δάρρα σε μια βραδιά γεμάτη αληθινή ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Στις ενορχηστρώσεις και το πιάνο ήταν ο Γιώργος Παπαχριστούδης. Δίπλα της τρεις ακόμα εξαιρετικοί μουσικοί: Ο Γιάννης Πλαγιανάκος στο κοντραμπάσο, ο Γιάννης Αρβανιτάκης στο τρομπόνι και ο Απόστολος Καλογιάννης στην τρομπέτα.

Η συναυλία ήταν μια χορηγία της ασφαλιστικής εταιρείας Aon Reinsurance Solutions (Aon Greece S.A.)  με προσκεκλημένους τους συμμετέχοντες της 21ης Συνάντησης Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών που διοργάνωσε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος στην Ύδρα.  

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019, 15:15

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει