«Η Φώφη Γεννηματά προχώρησε στην αυτοκτονία του ΚΙΝΑΛ»Τους λόγους που οδήγησαν στη ρήξη με τη Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής εξήγησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη διότι έχει πληγεί βαθύτατα η δημοκρατική παράταξη. Ελπίζω αυτή η βλάβη να μην είναι ανεπανόρθωτη» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Ενισχύουμε τη ΝΔ και μειώνουμε τον χώρο της δημοκρατικής παράταξης» σημείωσε. Στο πλαίσιο αυτό, έδωσε την εκδοχή του για τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου:

«Η κυρία Γεννηματά μου τηλεφώνησε την Πέμπτη και μου ζήτησε να βρεθούμε το Σάββατο. Πήγα στο ραντεβού πιστεύοντας πως θα συζητήσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών και αφού το κάναμε αυτό μου είπε ότι έχει τρία δεδομένα μπροστά της: ότι έχουμε ασθητές διαφορές στην πολιτική γραμμή και αντίληψη, δεύτερο ότι έχει καταλάβει πως δε με ενδιαφέρει να είμαι στέλεχος του ΚΙΝΑΛ αλλά διεκδικώ ευρύτερο ρόλο και τρίτο ότι έχει δεσμευτεί σε τρίτο πρόσωπο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας». 

Δεν υπάρχει προηγούμενο αρχηγού που να γύρισε και να έκανε τον πολιτευτή, εξήγησε για την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019, 20:23

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει