Η Amanda Seyfried είναι η νέα brand ambassador της Lancôme!Η Lancôme ανακοίνωσε ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Amanda Seyfried είναι η νέα Global Ambassador της μάρκας, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της με τη μοναδική ελίτ που συνθέτουν οι πρέσβειρες της Lancôme.

Η Amanda, που φέρνει την αισιοδοξία και το φυσικό της χάρισμα στον διάσημο γαλλικό οίκο ομορφιάς, λέει: «Είναι πολύ συναρπαστικό να με υποδέχεται αυτή η απίστευτη οικογένεια πρεσβειρών, οι οποίες είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους αλλά και τόσο ενωμένες στην αποστολή τους να εκπροσωπούν τη Lancôme, ενσαρκώνοντας παράλληλα τις θετικές αρετές και τις αξίες που ενδυναμώνουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και τις κάνουν να αισθάνονται ευτυχισμένες και επιτυχημένες».

Η Francoise Lehmann, Πρόεδρος της Lancôme International, προσθέτει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Amanda στην οικογένειά μας.

Ως αυθεντική γυναίκα της Lancôme, η Amanda φέρνει στον κόσμο της μάρκας το εξαιρετικό της ταλέντο στην ηθοποιία και το τραγούδι, τη φυσική της ομορφιά και το απαράμιλλο πάθος της για ζωή. Αντιπροσωπεύει απόλυτα τις αξίες μας, και ανυπομονούμε για όλα τα συναρπαστικά πράγματα που θα κάνουμε μαζί».

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 03:50

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει