Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Η NOVA φταίει για την παραμονή του Βόλου και της Καβάλας στη Σούπερ Λιγκ”

Διαβάστε άλλο ένα έγκυρο… άρθρο και μία διαφορετική εκδοχή για την απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ…

Το άρθρο είναι του Γ. Παπαδημητρόπουλου και δημοσιεύεται στο www.soccerplus.gr:

“Η απόφαση της ΕΠΟ να «αθωώσει» τον Ολυμπιακό Β. και την Καβάλα παρότι
αποδέχθηκε ότι έστηναν κατ’ επανάληψη αγώνες συνέπεσε με την επιθυμία της NOVA που έχει αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Αν οι αποφάσεις της πρωτοβάθμιας επιτροπής παρέμεναν και οι ομάδες υποβιβάζονταν θα αντικαθίσταντο από άλλες. Όμως η απόφαση θα λειτουργούσε ως «δεδικασμένο» και είναι πολύ πιθανό να υπήρχαν κι άλλοι υποβιβασμοί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος με τη διαφορά ότι σε αυτήν την περίπτωση οι ομάδες θα αποβάλλονταν από το πρωτάθλημα αλλά δεν θα αντικαθίσταντο.

Επομένως η Σούπερ Λίγκα θα συνέχιζε με λιγότερες ομάδες και το κανάλι με λιγότερους αγώνες. Αυτή η αξία θα μείωνε την αξία του τηλεοπτικού προϊόντος και των ωρών μετάδοσης της NOVA αφού οι ομάδες θα γίνονταν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος λιγότερες.

Και σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι διαμήνυσε ότι θα προτιμούσε το πρωτάθλημα να αρχίσει αργότερα αλλά να μην αλλάξει το «ρόστερ» της Σούπερ Λίγκας στη διάρκειά του παρά να το πρωτάθλημα ν’ αρχίσει και οι ομάδες να αποβάλλονται χωρίς να αντικαθίστανται…”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει